miniSteel Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam oglądałem w sklepie książkę Haynes Audi A4 2001 to 2004 i powiem że ciekawa dużo jest opisane i fotki są już miałem ją brać ale sobie pomyślałem ze wpierw poszukam na necie czy nie ma w pdfie zawsze trochę grosza człowiek zaoszczędzi ale niestety zonk bo nigdzie nie mogę znaleźć może ktoś ma linka do wersji w pdfie byłbym bardzo wdzięczny
Zaleczeq Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Tylko nie ma chyba jeszcze w języku polskim na allegro sa te ksiazki po angielsku + słownik gratis :>
Nosfer Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 dokładnie taką ... A to Ja nie mam takiej Tylko nie ma chyba jeszcze w języku polskim na allegro sa te ksiazki po angielsku + słownik gratis :> http://allegro.pl/item1154602167_audi_a4_b6_2001_2004_instrukcja_napraw_haynes.html Może i warto sprawdzić księgę..
trzyfx Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Oprócz słowniczka będzie potrzebne jeszcze lusterko, bo to jest książka na angoli:) - patrz zdjęcie na okładce.
trzyfx Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Będzie nowa edycja: http://www.haynes.com/repairmanuals/audi/a4%20avant
Zaleczeq Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Oprócz słowniczka będzie potrzebne jeszcze lusterko, bo to jest książka na angoli:) - patrz zdjęcie na okładce. No to sie przekładke zrobi :polew:
kostek1234 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Tak sie zastnawiam czy jej nie kupić .... nigdzie w Pdf nie moge jej dorwąc nie żebym nie chciał dał wydawnictwu zarobić , ale chocby dla sprawdzenia czy opłaca się takową zakupić :] a niestety w księgarni nie mają tego od ręki ... chyba że ktoś ma dostep do takiej książki to byśmy cos z tym pdf poradzili
m1chal_p Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Dysponuje ktoś skanami dotyczącymi regulacji mechanizmu zmiany biegów?
Fido Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Ok. Nie widziałem Haynesa więc zaproponowałem polską książkę.
Rekomendowane odpowiedzi