marek398 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam denerwowała mnie ruszająca sie klamka w moim audi. Jest to jak wiem czesty problem wiec chce wam przedstawić mój sposób na nią. Jest on prosty lecz bardzo skuteczny. Moja spreżynka byla złamana wiec musialem sobie troche pokombimować. Znalazłem spręzyne i unieściłem ja dokladnie jak na zdjęciach. Ważne jest aby spreżyna była dosyć spora by nie wymykała sie podczas wiekszego otworzenia klamki. Efekt po tego zrobieniu tego mnie bynajmniej zadowala klamka jest sztywna i nie stuka. Chodzi troszeczkę ciaśniej niż oryginalnie ale coś za coś idzie się do tego przyzwyczaić. Poniżej foto. Powodzenia
Petara Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Szkoda tylko ze nie pokazałes jak rozebrać boczek i dojsc do tego wszystkiego
Daimos Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Szkoda tylko ze nie pokazałes jak rozebrać boczek i dojsc do tego wszystkiego Proszę bardzo: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t32144.0.html;highlight=tapicerki
marek398 Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 No właśnie to jest bardzo proste tylko trzeba robić to delikatnie aby nic nie urwać. Thx Daimos
Rekomendowane odpowiedzi