ptaku999 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 witam dziś zauważyłem, że w aucie nie mrygają mi kierunki jak zamykam samochód z pilota, opcja ta działała na 100% jeszcze kilka dni temu. Poza tym nie działa również otwieranie bagażnika za pomocą pilota. Gdy używam tej funkcji bagażnik dalej jest zamknięty. Nie wiem czy to jest spowodowane ostatnią pogodą ?? proszę o pomoc w rozwiązaniu tych problemów, dodam że posiadam fabryczny centralny zamek bez dodatkowego alarmu, jedyne co było montowane to kd 2006 pozdrawiam sprawa nie aktualna, już sobie z tym poradziłem pozdrawiam
domelq Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 To opisz od razu w czym leżał problem dla innych, może się komuś przyda
MIIKEW Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 super post, nie działa mi otwieranie pilotem klapy no i przeszukuje forum i co znajduje ? tekst sprawa nie aktualna, już sobie z tym poradziłem naughty jestem dumny z gościa
cieszkop Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No to jak to w końcu jest z tym otwieraniem bagażnika? Co w VAGu trzeba przestawić żeby to działało? Mam fabryczny alarm i wszystko działa oprócz otwierania klapy bagażnika.
PIXI Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 No to jak to w końcu jest z tym otwieraniem bagażnika? Co w VAGu trzeba przestawić żeby to działało? Mam fabryczny alarm i wszystko działa oprócz otwierania klapy bagażnika. A może wciskając przycisk na pilocie klapy bagażnika przytrzymaj kilka sekund i zadziała bo z VAG-iem nie pomogę
cieszkop Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 He he dzięki za info przytrzymałem... aż w końcu się otworzyła elegancko
Rekomendowane odpowiedzi