tomziom1 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam wszystkich mam taki problem zauważyłem że moja klima nadal sie odzywa po jej wyłączeniu zgaszeniu samochodu i wyjęciu kluczyka ze stacyjki. Wyjąłem schowek żeby zobaczyć o co chodzi i jak sie okazało to jeden silniczek pracuje jeszcze po zgaszeniu silnika znaczy nie można nazwać tego pracą bo tylko cyka zaczyna pracować i przestaje. Rozebrałem go psykałem WD40 ale nadal to samo dodam że silniczek jest dobry bo gdy popiołem go pod inna wtyczkę to działa poprawnie.
IRO293 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 zauważyłem że moja klima nadal sie odzywa nie rozumie o co chodzi?? u mnie słychac zamykajace sie klapki po zgaszeniu silnika,ale to normalne,ale nie mam pojecia o co Ci chodzi mowiac ze klima sie odzywa??
tomziom1 Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 chodzi mi o to ze nawet jeśli samochód jest wyłączony i nie ma kluczyka w stacyjce tez oczywiście jest wyłączony to i tak słychać pracujący silniczek od którejś z klap
ilo Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Pofatyguj się i poszukaj na forum bo już był ten temat. Jest tak u każdego że po wyjęciu kluczyka klapy się jeszcze odzywają
Rekomendowane odpowiedzi