burza1980 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Felga pewnie dopiero bedzie na wiosne,teraz trzeba szukać powoli zimówek c
akjam Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Fajna! [...] Jedyne co mi nie podchodzi to drewno ale to już kwestia gustu... Ja tez bym się zastanowił nad drewnem ale tak jak mówisz Bart-S - kwestia gustu. :>
vdm Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 KOX audiczka Kolor, skórka, silniczek i 2 wydechy to moja ulubiona konfiguracja dla B6 Kiedyś sobie taką sprawię :gwizdanie:
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Ładna limuzyna Co prawda nie dla mnie sedan i skóra (dziecko, deska windsurfingowa itp.) ładnie ze sobą skomponowane wnętrze
burza1980 Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Opublikowano 27 Lipca 2009 Ładna limuzyna Co prawda nie dla mnie sedan i skóra (dziecko, deska windsurfingowa itp.) ładnie ze sobą skomponowane wnętrze Mnie też sie podoba :> Takiej szukałem 6 miesiecy, brakuje mi tylko ksenonów i mocy
Rekomendowane odpowiedzi