Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Jakie opony zimowe na felgi 16" - stki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar kupić opony na zime jakie wybrać na felgi 16" -stki :hi:

Opublikowano

Ja kupiłem w zeszłym roku Good Year UltraGrip 7+ (205/55/16) i mogę z czystym sumieniem polecić te opony. Bardzo fajnie trzymają na śniegu i całkiem nieźle radzą sobie z błotem pośniegowym... :good: Takie są przynajmniej moje osobiste odczucia i wrażenia z jazdy.

Opublikowano

Dunlop SP Winter Sport 3D :wink4:

Opublikowano

i znow sie zacznie ktora lepsza...... a gorale mowia, ze w tym roku to zimy nie bedzie.

Opublikowano

polecam Kleber super guma :good:

Opublikowano

i znow sie zacznie ktora lepsza...... a gorale mowia, ze w tym roku to zimy nie bedzie.

Tego nie da się jednoznacznie stwierdzić, jest wiele dobrych opon. A że kolega zadał pytanie to każdy chwali swoje, jeżeli jest zadowolony :wink4:

Opublikowano

kurcze każda opona markowa daje radę Dunlop, GoodYear, Conti, Yokohamy, Bridgestone, Nokian i wiele innych a zadając takie pytanie musisz liczyć się z tym że każdy będzie sugerował Ci opony na których śmiga lub śmigał :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko odnośnie opon i nie chodzi o markę,bo wiadomo jednemu jezdzi się dobrze na dunlopie innemu na continentalu...

Koła mam 195/65/15''

Jakie mogę założyć podobne???

Czy 195/60 190/65 185/65????

Opublikowano

ja na zime polecam 185/65 r15

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie opon i nie chodzi o markę,bo wiadomo jednemu jezdzi się dobrze na dunlopie innemu na continentalu...

Koła mam 195/65/15''

Na 16" to 205/55/16.

Opublikowano

Koła mam 195/65/15''

Na 16" to 205/55/16.

No tak ale mam 15'' stalówki,dobiłem prawie letnie i zostawiam je na zimę,a wiosną 17'' alu.

Opublikowano

Koła mam 195/65/15''

Na 16" to 205/55/16.

No tak ale mam 15'' stalówki,dobiłem prawie letnie i zostawiam je na zimę,a wiosną 17'' alu.

to czemu nie kupisz po prostu zimówek 195/65/15? :mysli:

Opublikowano

Koła mam 195/65/15''

Na 16" to 205/55/16.

Tak poprostu pytałem jaka dopuszczalna jest tolerancja dla 15-ek.może trafi się jakaś okazja.

Opublikowano

Koła mam 195/65/15''

Na 16" to 205/55/16.

Tak poprostu pytałem jaka dopuszczalna jest tolerancja dla 15-ek.może trafi się jakaś okazja.

Przede wszystkim szukaj nie za szerokich. 195/65/15 to standardowy rozmiar i będą najlepszą możliwością . Możesz w ostateczności pokusić się o 205 :wink4:

Opublikowano

polecam Pirelli wintersport 195/65/15 jeżeli pójdziesz w 15", przez każdy śnieg przejeżdzałem a w Świętokrzyskiem piżdzi koncertowo :polew: