Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Jaką kupić nawigacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar kupić nawigacje prosze o doradzenie. :hi:

Opublikowano

Jeśli chcesz zmienić zabudowę to RNS-E

Jeśli jakies osobne urządzenie to LARK 43.1 :good: Teraz kosztuje około 300 PLN

Opublikowano

RNS-E lub Tom-Tom

Opublikowano

Ja mam BECKERa i uwazam ze jest duzo lepsza od tom toma...

pozdrowienia...

Opublikowano

Ja mam BECKERa i uwazam ze jest duzo lepsza od tom toma...

pozdrowienia...

Ja z kolei miałem Beckera, a teraz mam TomTom'a i mam odmienne zdanie ;)
Opublikowano

Napisz o jaką nawigację chodzi? ori czy nie? Jak ori to chyba nie masz zbytniego wyboru - RNS-e (bo BNS chyba nie jest opłacalne w rezaniu).

Jeżeli chodzi o nawigację (PNA) to główny czynnik to mapy (jak interesuje Cię najbardziej Polska to wg mnie Automapa) jak drogi Europy - TomTom

Opublikowano

Ja na starym telefonie miałem Automape i bardzo sobie ją chwaliłem. Na nowym telefonie mam nawigację Sygic, bo tylko ona jest na iPhone'a dostępna i muszę powiedzieć, że bardziej mi się podoba od Automapy. Jeżeli chodzi o dokładność map w poszczególnych nawigacjach to zdecydowana większość ma mapy Tele Atlas, więc nie powinno być znaczących różnic.

Opublikowano

A ja używam w aucie nawigacji na nokii 6120C. Jest na niej garmin XT mobile i mapy projetku UMP, poza tym mapy google i nokia maps oraz czasami tomtom mobile.

Także mogę powiedzieć że mam nawigację w kieszeni... i mi jej z auta nie ukradną...

Opublikowano
  • Autor

Napisz o jaką nawigację chodzi? ori czy nie? Jak ori to chyba nie masz zbytniego wyboru - RNS-e (bo BNS chyba nie jest opłacalne w rezaniu).

Jeżeli chodzi o nawigację (PNA) to główny czynnik to mapy (jak interesuje Cię najbardziej Polska to wg mnie Automapa) jak drogi Europy - TomTom

Mam zamiar kupić navi nie ori

Opublikowano

ja posiadam garmin 660 , jest ok

Opublikowano

ile chcesz wydac na nawigacje?? po jakich krajach chcesz jezdzic ?? i czego oczekujesz od nawigacji np.jakis dodatkowych opcji??

Opublikowano

Ostatnio zakupiłem dla rodziców za małe pieniądze nawigację SmartGPS SG320 z MapąMap (PL) - 214,50 zł do tego dokupiłem kartę SD 2GB - 30 zł żeby wgrać AutoMapę. Po odblokowaniu urządzenia można zainstalować co się chce...

Działa bezproblemowo.

Opublikowano
  • Autor

ile chcesz wydac na nawigacje?? po jakich krajach chcesz jezdzic ?? i czego oczekujesz od nawigacji np.jakis dodatkowych opcji??

Tak około 600zl.Oczekuje dobrej mapy polski więc pewnie automapa była by dobrym rozwiązaniem.

Opublikowano

Jest w sprzedazy lark mark 5 cali z transmiterem fm... tylko do czego on sluzy jeszcze nie wiem :) Czy mp3'ki z navi slychac w radiu po ustawieniu czestotliwosci czy komunikaty i nici z radia.

Opublikowano

ja mam ten dokladnie model http://gps24.pl/garmin-nuvi-255w--wyprzedaz-p-25406.html i jeszcze mnie nie zawiodl ale najlepiej skocz do media marktu i pobaw sie kilkoma modelami i zobaczysz ktory najbardziej ci lezy w obsludze a na necie mozesz sprawdzic pokrycie mapy