kudalty66 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 witam wszystkich, juz dosyc długo jeżdze na tym setupie, jakies 50kkm, jak narazie jestem mega zadowolony, pozdrawiam
wiissnia Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Wszystko lux. Zresztą podobnie jak u mnie tylko seria dużo mocniejsza ;(
wit.s Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nieznacznie niższa moc i wyraźniej mocniejszy moment w porównaniu z moim. Ciekawe :>
migdalek1985 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Już dawno nie widziałem gratisa przy tym silniku moment do pozazdroszczenia. gratki
kudalty66 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 Już dawno nie widziałem gratisa przy tym silniku moment do pozazdroszczenia. gratki mam w planach podjechac do Rogala na hamownie i sprawdzic jaka moc mam teraz, przejechalem juz ponad 50 tys km na tym setupie, miałem małe niedomagania z powodu przepływki ale pozazz tym wszystko jest ok,., ciekawe ?????[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 22:53_________________________________________________ostatnio zapchał mi sie katalizator, teraz wywaliłem i jest pusty, zauważam że autko dużo lepiej sie zbiera 'z dołu' no i w moim odczuciu wogóle jest mocniejsze, jak sądzicie czy przybyło mocy bez kata????
Rekomendowane odpowiedzi