Labiel Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam. Zakładając ostatnio radio znalazłem taką oto kostkę składającą się z trzech części: niebieskiej, zielonej i żołtej. Czy ktoś ma pojęcie co to może być?
cypek80 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Niebieska wtyczka do zmieniarki. zielona do podłączenia radia pod fis żółta wyjście na wzmacniacz. poniżej opis orginalnego radia zaczerpnięty z http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_subwoofer_tylne_glosniki_jak_podlaczyc_nie_ori_radio-t31550.0.html
Kulek Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 żółta to dokładnie sa głośniki tylne na podszybiu
cypek80 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Zależy czy sedan czy avant. u mnie żółta wtyczka idzie do subwofera ori nokian bagażnik. Pozatym jak masz taką wtyczkę to w jednym z głośników jest wzmacniacz.
Labiel Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 żółta to dokładnie sa głośniki tylne na podszybiu To raczej nie to bo nie mam głośników z tyłu, a nie wdziałem również żeby jakieś kable tam szły. Generalnie wtyczka wygląda na grzebaną. To znaczy są w niej poucinane kable. Ktoś coś kiedyś z tym zrobił. Standardowe wtyczki od zasilania radia i głośników przednich mam nieruszane.
Rekomendowane odpowiedzi