Ruric Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam wszystkich od niedawna posiadam Audi A4 1999r z navi plus. Menu jest w jęz. niemieckim i mam problem z ustaleniem jaki to typ navi. Płytka która jest w navi nie zawiera polskich map. aby ruszyć z miejsca - musze ustlić co to za typ navi - proszę o pomoc.
krzyniek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 sprawdź kody na naklejce we wnęce na koło zapasowe lub w książce serw. i wpisze je tu http://igorweb.org/equidec/Default.aspx a dowiesz się jakie wyposażenie posiada Twoje audi.
Ruric Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2007 8AY = radio/navigation system dzieki sprawdzam i wyskakuje mi tylko taka info. Co dalej?
alvaro Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ruric, prawdopodobnie masz DX jestem z Malborka jak coś i mapkę też mogę załatwić...
Ruric Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 dzięki w jaki sposób można cię znaleźć? czy u ciebie na panelu wyświetla się jakaś info że to jest DX? ja szukam i nic - ani jednej wzmianki.
alvaro Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 możemy się jutro spiknąć gdzieś w Tczewie a numer jest w A4Assistance
Ruric Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Opublikowano 1 Maja 2007 z miłą chęcią na e-maila wysłalem ci namiary na siebie
alvaro Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 i wszystko jasne Ruric, ma dużą navi (Audi Plus) ale jeszcze nie działającą w DX ...
Rekomendowane odpowiedzi