Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty w Kwidzynie - zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:hi:Maniek jak zdrowko i co slychac :wink4: pewnie bedziemy na zlocie :evil:

Siema, pomalutku leci :naughty: My jestesmy wstepnie zapisani, ale nie wiem czy pojedziemy, wszystko zalezy od tego jak Paula bedzie sie czula bo to praktycznie miesiac przed terminem porodu... :gwizdanie: A nie chce ryzykowac zeby moj syn byl najmlodszym Klubowiczem i pozniej w dowodzie mial miejsce urodzenia: Jarosławiec ;) A co u Was? Pozdro dla całej ekipy RZ :hi:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 16:35_________________________________________________Siemka, w najbliższą niedzielę 25.07 planujemy spota-grilla :naughty: Zapoznajcie się z pierwszym wątkiem, zrobiłem aktualizację :wink4: Do zobaczenia :hi:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 00:12_________________________________________________Siema, chyba ze wzgledu na pogode bedziemy zmuszeni przelozyc tego spota-grilla na nastepna niedziele (ma byc slonecznie), co o tym myslicie? :hi:

Opublikowano

Maniek organizuj ekipe i zrobcie spota z nami w sobote na VWmanii

Opublikowano
  • Autor

Maniek organizuj ekipe i zrobcie spota z nami w sobote na VWmanii

Siema, dzieki ale ja osobiscie nie dam rady bo wyjezdzam, ale moze znajda sie inni chetni :naughty:

BTW Panowie, podobno pogoda od czwartku ma sie poprawic i mam nadzieje ze do niedzieli sie utrzyma to moze bysmy zrobili tego spota/grilla 1.08. o 17.00 :?: Co Wy na to :?:

:hi:

Opublikowano

Heja evryklubowicze,mnie niestety nie bedzie w ten weekend gdyż mieszkam już w gdyni lecz mysle ze nie raz sie spotkamy ema

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Siemka, pogoda elegancka, na grilla w sam raz :naughty: Kto dzisiaj wpadnie, meldowac mi tu szybko :wink4::hi:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 10:24_________________________________________________No i sezon spotowo-grillowy uważam za otwarty :tongue4: Co prawda frekwencja bez szału, ale niech żałują Ci których nie było :naughty: Dzięki Arek za grilowanko i do następnego :drunk:

[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 20:03_________________________________________________Siema Pany, czy tu ktoś jeszcze zagląda? Żyjecie w ogóle czy dostęp do neta Wam zabrali :naughty: W niedziele podobno ma być pogoda i planujemy powtórkę grilla, więc zapraszam :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam klubowicze,

razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0

pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc :hi:

Opublikowano
  • Autor

Siema,

pojawił się najmłodszy klubowicz:) 1.10.2010 o godz. 10:00 przyszedł na świat mój syn Franek :>

Jak wyjdzie ze szpitala to na pewno będzie ze mną uczęszczał na spoty;)

:hi:

Opublikowano
  • Autor

Moje gratulacje :naughty::cool1: i same dziesiatki :kox:

Dzięki:) A z dziesiątkami to faktycznie poszalał, nawet w ocenie dostał 10 pkt :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

:hi:Maniek jak tam zyjecie :wink4: ponoc idzie duzo sniegu do was :gwizdanie:

Siema, kupe czasu mnie nie było na forum bo teraz sporo obowiązków doszło :wink4: Co do sniegu to sniezyce zapowiadaja jutro ale w calej Polsce, najwiecej poludnie i wschod :naughty: Na szczescie buty juz na zimowe zmienione :> A co tam u Was? Jak zyjecie? Wybieracie sie do Bukowiny?

Pozdro dla calej ekipy RZ from Kwidzyn :wink4::hi:

Opublikowano

Jakby inaczej ja bede na pewno w Bukowinie :)

A u nas zalamanie pogody walil snieg rowno :blink:

8f5e98c78287474fmed.jpg

73414adefc5ed334med.jpg

Spoko pozdrowie Marcina I Slawqa :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No to ładnie nawaliło, u nas dzisiaj się dopiero zacznie ;) Co do Bukowiny to zobaczymy jak Franek będzie się sprawował i jak z finansami będziemy wyglądać. Ale nie ukrywam, że bardzo chciałbym być obecny :naughty::hi: