Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty w Kwidzynie - zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

środy to trudny dla mnie termin, może mi się uda wpaść w tym tygodniu.

Opublikowano
  • Autor

Przypominam ze to juz dzisiaj za 2h... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 17:03_________________________________________________Siema wszystkim :hi: Dzieki za udanego spota, ladnie sie rozkreca, oby tak dalej :gwizdanie: Tak jak ustalilismy nastepnego robimy za 2 tygodnie ale o 18.00 w tym samym miejscu :) Do zobaczenia :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wrzuć fotki ;)

jak bede mial chwile to wrzuce, narazie pracujemy nad projektem ulotki :naughty:

Opublikowano

Chętnie pomogę. Podeślij mi tylko na email wytyczne odnośnie projektu :-)

Opublikowano

Wrzuć fotki ;)

jak bede mial chwile to wrzuce, narazie pracujemy nad projektem ulotki :naughty:

rozwiń temat :gwizdanie:

Opublikowano

Zanim Maniek opierniczy zdjęcia to na szybko wrzucę jedno. Jakość telefoniczna :-)

spota.jpg

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Wydaje mi się,że ten temat zasłużył na podwieszenie :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Wydaje mi się,że ten temat zasłużył na podwieszenie :cool1: :gwizdanie:

:mysli: :mysli: :mysli::good: :good: :kox:

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to spoty Pomorskie będą w Kwidzynie :-)

Patryk jak się utrzymam na EUEHEHE to chętnie kiedyś do Was zalecę po zajęciach :)

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to spoty Pomorskie będą w Kwidzynie :-)

Patryk jak się utrzymam na EUEHEHE to chętnie kiedyś do Was zalecę po zajęciach :)

nima problema :decayed: za dwa tygi znowu spęd mamy :przebiegly:

Opublikowano

było już ciemno :cool1: sorki za jakość z komórki :wink4: a babcia na rowerze mnie rozpraszała :polew: :polew:

zdjcie002s.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

Wrzuć fotki ;)

rozwiń temat :gwizdanie:

chcemy zrobic ulotke zapraszajaco-reklamujaca Klub oraz spoty kwidzyńskie i wkladac je za wycieraczke A4 w miescie i okolicach :wink4: jezdzi troche tego i szereg ludzi nawet nie wie o czyms takim jak forum a juz na pewno o spotach stad taka decyzja :) jak bedziemy mieli gotowy projekt to wrzuce moze przyda sie innym do rozkrecania spotow :naughty:

BTW dzieki Panowie za podwieszenie tematu, teraz wyglada duzo powazniej :notworthy:

Opublikowano
:kox::good: za zapał trzeba pomyśleć u nas o takich rzeczach :evil: albo można kalendażyki u kercziego zamówić :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

:kox::good: za zapał trzeba pomyśleć u nas o takich rzeczach :evil: albo można kalendażyki u kercziego zamówić :gwizdanie:

kalendarzyki zamowilem juz dawno ale jakos nie dotarly do mnie :( ale szczerze mowiac kalendarzyk jest dosc ogolnikowy, a ulotka bedzie zawierala konkrety i moze byc duzo skuteczniejsza :naughty: a wy tam dzialajcie bo my powaznie myslimy zeby pomorskie w Kwidzynie robic :>

Opublikowano

Siemka. Ja mam taka propozycję aby o 18.00 spotkać sie jak ostatnio pod cmentarzem z wiadomych powodów jeśli ktoś chciałby nas odwiedzić zawsze można mu powiedzieć gdzie to jest i trafi bez problemu i tak jak sie wszyscy zjada zrobić rundę do Korzeniewa i tam porobić kilka fotek nad Wisełką. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Siemka. Ja mam taka propozycję aby o 18.00 spotkać sie jak ostatnio pod cmentarzem z wiadomych powodów jeśli ktoś chciałby nas odwiedzić zawsze można mu powiedzieć gdzie to jest i trafi bez problemu i tak jak sie wszyscy zjada zrobić rundę do Korzeniewa i tam porobić kilka fotek nad Wisełką. Pozdrawiam

dobra pomysla, tylko trzeba bedzie sie streszczac bo coraz szybciej sie ciemno robi, a nie chcialbym zeby nas jakas kobita na rowerze przesladowala :naughty:

Opublikowano

Siemka :>

Te ulotki to dobra sprawa.

Maniek prześlesz mi fotki ze spotu na meila?? Dzieki :wink4:

[email protected]

Opublikowano

maniek i co z tymi ulotkami kiedy bedą :gwizdanie: