Opublikowano 16 Lipca 200917 l gratuluje furki zapraszamy na spoty poznańskie - najbliższy 26 lipca i było by bardzo miło gościć nową osobę - link do wątku wlkp masz u mnie w podpisie
Opublikowano 16 Lipca 200917 l Autor Podgrzewanych foteli nie ma . A Quattro z tym silniczkiem to by było "miodzio" . Pozdrawiam
Opublikowano 16 Lipca 200917 l tylko ta klapa mi by nie dawała spokoju jaka klapa ? no bagaznik ze tablica kwadratowa :gwizdanie: ??
Opublikowano 16 Lipca 200917 l Super fura Szkoda, że automat (manual by się przydał) i brak quattro. Masz dobrą baze do modów, więc zaczynaj już dziś !!
Opublikowano 16 Lipca 200917 l Bardzo fajna furka gratki! przebieg/ stan super! in minus to co już koledzy napisali Q, Multitronic, krzesełka poza tym super autko
Opublikowano 16 Lipca 200917 l Autor Super fura Szkoda, że automat (manual by się przydał) i brak quattro. Masz dobrą baze do modów, więc zaczynaj już dziś !! Na razie w modach nie mam żadnych pomysłów ... Teraz muszę się nacieszyć serią. :gwizdanie: Pozdrawiam
Opublikowano 16 Lipca 200917 l Super fura Szkoda, że automat (manual by się przydał) i brak quattro. Masz dobrą baze do modów, więc zaczynaj już dziś !! Na razie w modach nie mam żadnych pomysłów ... Teraz muszę się nacieszyć serią. :gwizdanie: Pozdrawiam Do czasu powiadam do czasu Panie
Opublikowano 19 Lipca 200917 l Autor gratuluje furki zapraszamy na spoty poznańskie - najbliższy 26 lipca i było by bardzo miło gościć nową osobę - link do wątku wlkp masz u mnie w podpisie Na te 26 lipca Nie dam rady , ponieważ wyjeżdżam na wakacje na tydzień, ale na następne chętnie przyjade . Pozdrawiam
Opublikowano 19 Lipca 200917 l też mam z USA taka b7 i jestem w szoku ze nie ma Quattro bo na 30 jakie tam widzialem 29 mialo Q
Opublikowano 20 Lipca 200917 l Autor też mam z USA taka b7 i jestem w szoku ze nie ma Quattro bo na 30 jakie tam widzialem 29 mialo Q Mi się akurat trafiło bez Quattro , tak jak pisałem wcześniej zależało mi na małym przebiegu . Pozdrawiam
Opublikowano 20 Lipca 200917 l No przebiegu to można pozazdrościć! Furka !!! Parę modów i będzie rakieta!
Opublikowano 21 Lipca 200917 l Gratulację Bardzo mi się podoba kolor, Ty masz ksenony a nie masz spryskiwaczy a ja na odwrót Rewelacyjny przebieg Zdecydowanie łądniejsze wnętrze od mojego Brakuje tylko Q a manual daje większą frajdę z jazdy z tym silnikiem, ale napewno nie w korkach
Opublikowano 21 Lipca 200917 l końska fura panie ! + za silnik - za skrzynię i brak Q ale ogólny stan
Opublikowano 5 Czerwca 201016 l No fura OK ale Black edition to to chyba nie jest chyba że tak nazywasz bo kolor czarny Z tym przebiegiem to też bym sie nie wynużał bo jeśli tak zgłosiłeś w skarbówce to zapłaciłeś VAT jak od nowego było tak? chyba nie :gwizdanie: w twoim przypadku byłby to perfidny samobój bo brakuje ci tylko ok 300km do zwolnienia z VAT. przepis mówi wyraźnie że samochód sprowadzony jeśli ma przebieg mniej niż 6tyś km lub mniej niż 6 miesięcy od 1 rej. podlega opodatkowaniu stawką VAT.
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l Teraz przydałaby się dobry zawias oraz porządna felga zawias ma bardzo dobry
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l Teraz przydałaby się dobry zawias oraz porządna felga zawias ma bardzo dobry dobry w tym przypadku to pojęcie względne;)