Sajper Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Byłem ostatnio pod Kolonią w Niemczech...no i wiadomo jak to sie chce niuńke pogonic troche i jakos od 170 z nawiemu leciał mi dymek jak podstawiłem reke to był lekko tłusty albo takie miałem odczucie...wiec wyłaczyłem klime Są jakieś dozwolone obroty, prędkość przy właczonej klimie? Oraz co to za mgiełka(dymek) wogóle był/a ??
antonio Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 to czy jedziesz na 5-tce 4000 obr/min czy na 3-jce nie robi różnicy może czynnik się kończy
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Nie ma znaczenia jakie obroty przy klimie
Sajper Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 czynnik sie nie kończy napewno bo miesiac temu dopiero nabijałem, czysciłem i sprawdzałęm szczelność tylko przy dużej predkości tak było, moze pęd powietrza i jakies zawirowania bo własnie nie wiem czy recyrkulacja była włonczona
Daimos Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 może to być też spowodowane rozszczelnioną nagrzewnicą
Rekomendowane odpowiedzi