alvaro Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 jak już to 2. kumpel ma 1. na SuperB i nie wyglądają za fajnie...
T-żółw Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 powtarzam nr 2 i 3 to jak masz taki rozmiar tarcz jak na fotce ponizej..na serii bedzie zenada :twisted: [ Dodano: 09-05-2007, 00:33 ] 2. wyglądają jak w nowym BMW M6 no i do M6 pasuja za***iście :exclaim:
MichałK Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Widziałem nr 1 na żywo w Audi i nigdy bym sobie takich nie kupił, jak dla mnie bardzo nie trafiony wzór.Nr 2 bardzo fajna chociaż głosowałem na nr 3 :biggrin: . Szkoda, że zdjęcia są kombinowane z tak dużymi rozmiarami felek, to mocno przekłamuje późniejszą rzeczywistość.
malik Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Widziałem nr 1 na żywo w Audi i nigdy bym sobie takich nie kupił, jak dla mnie bardzo nie trafiony wzór.Nr 2 bardzo fajna chociaż głosowałem na nr 3 :biggrin: . Szkoda, że zdjęcia są kombinowane z tak dużymi rozmiarami felek, to mocno przekłamuje późniejszą rzeczywistość. Tutaj fotki jak wyglada fela numer 1 w rzeczywistosci w rozmiarze 17" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11351.0 malik
M@rk Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Opublikowano 25 Maja 2007 Dzieki wielkie >>malik<<< za pokazanie Swoich felg to nie sa dokladnie te same felgi co umnie nr.1 ale tez je widzialem w sklepie autko wyglada bardzo ladnie i musze przyznac ze moja nastepna A4 bedzie z tego samego roku co ty masz ale SEDAN 2.5 TDI 180 koni , wyszukalem oststanio kolesia w Rybniku który ma ori 17' z RS4 9-ramiene i je bede kupowal . ale dzieka wielkie za pokaz
Rekomendowane odpowiedzi