Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy ten sprzedawca jest wiarygodny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

A nie taniej wyjdzie u naszego kolegi z forum-Tom77.Ma przystępne ceny,wiec może będzie taniej.

Opublikowano
  • Autor

Zapytam go. Ale czekam na opinie a propos tej aukcji.

Opublikowano

Demo, sprzedawca ma 99,8 % pozytywnych komentarzy, więc o czymś to świadczy.

Jeżeli nie znalazłeś nigdzie taniej, to brać.

Nie wiem, co więcej chciałbyś usłyszeć :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, co więcej chciałbyś usłyszeć :mysli:

Wiesz spora kwota. Nie chciałbym wtopić np. w jakąś podróbkę.

Opublikowano

Na prawie 5 tysięcy komentarzy tylko 4 neutrale i 4 negatywy. Dla mnie wiarygodny sprzedawca. Może ktoś wcześniej kupił podobny komplet i jego zapytaj.

Opublikowano

Ja u niego kupowałem pare rzeczy. Wszystko odbyło się bez problemu.

Opublikowano

Napisz parę słów do ludzi, któzy już kupowali od niego części. Albo tego co na tej aukcji już kupił tarcze i klocki. Kupił je w sobotę to może już założył i cos ci powie. Jeżeli chodzi o jego komentarze to myślę że to porządna firma bo negatywa można czasem dostać z głupoty kupujących Pozdro

Opublikowano

Z doświadczenia ... Tarcze Brembo i klocki Ferrodo lipa !!!! Jak chcesz mieć hamulce to tylko ATE lub TRW !!!!

Opublikowano

A mógłbyś coś powiedzieć więcej, bo ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia.

Właśnie założyłem klocki ATE, a okazało się (przy wymianie), że wcześniej były Ferodo Premier - teraz to ledwo hamuje w porównaniu do Ferodo.

W poprzednim aucie miałem zestaw Brembo i Ferodo i ... zero jakiegokolwiek zmęczenia, opóźnienia, słabości. Dla mnie rewelka (w przystępnej cenie).

Opublikowano

Jak chcesz mieć hamulce to tylko ATE lub TRW !!!!

nie mogę się powstrzymać, muszę napisać: mam ATE klocki + ATE tarcze = mam chu**** hamowanie

miałem EBC Red Stuffy i ori tarczę, to było :kox: hamowanie, jeszcze do nich wrócę

Opublikowano

Ja właśnie mam zamiar zmienic tarcze i klocki, myslalem nad ATE i po rabatach w focie powiedzieli mi 169 klocki + 142x2 tarcze = 453 zł. z tem ze po tych ostatnich komentarzach nie wiem czy pakowac sie w to ate ;/

Opublikowano

Tarcze może nie są złe, ale klocki proponuję Ferodo Premier - rożnica cenowa nie dużo, a skuteczność hamowania naprawdę odczuwalna. Sprawdzone na własnej skórze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem, też klocki ATE są lipne. Tarcze natomiast są całkiem niezłe.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

TO może napiszę dokładnie .Koledzy Tarcze ATE i klocki TRW oczywiście w wersji Sport czyli tarcze Power disk nie polecam nawiercanych zżerają klocki bardzo szybko .Ktoś napisał EBC ok zgadzam się ale za jaką cenę , Ja pisałem o najkorzystniejszym zestawie . Jęśli chodzi o coś tańszego to zawsze można założyć - tylko się nie śmiać :good:Przejechałem się kumpla autem . Tarcze HART SPORT GT Nacinane i nawiercane całuy komplet miał zrobiony 6000 tyś i naprawdę robiły robotę. jedno jest pewne nigdy nie założę BREMBO ani FERRODO.

Pozdro