plastuch Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 siemka co myslicie o przełożeniu białych wskazówek np: z sharana do naszej A4 (takie troche psełdo s4 by było ) podeszły by wogóle??
sokolnh Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 w s4 są grubsze i ładniejsze te są brzydkie
grzesu3 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Podzielam wypowiedz poprzednika :thumbdown: mnie osobiście się nie podobają Ale o gustach podobno się nie dyskutuje pozdrawiam
plastuch Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 a czy ja powiedziałem że będe zakładał pytam czy podejdą! zresztą zamówiłem sobie busole z fisem niebawem będzie więc nie będe pruł piękności
sokolnh Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 a czy ja powiedziałem że będe zakładał pytam czy podejdą! "siemka co myslicie o przełożeniu białych wskazówek np: z sharana do naszej A4"
KANAL Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja zawsze robilem odwrotnie... kombinowalem jak zrobic czerwone z bialych w poprzednich autkach a tu ludzie chca psuc to co daje urok tym zegarkom moim zdaniem.
sokolnh Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja zawsze robilem odwrotnie... kombinowalem jak zrobic czerwone z bialych w poprzednich autkach a tu ludzie chca psuc to co daje urok tym zegarkom moim zdaniem. przeciez białe wskazówki wygladają lepiej przy czerwonym podświetleniu niz czerwone
Adriano007 Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Białe z czerwonym- super sprawa. Jestem za. Więc jak je wymienic ktoś wie?
plastuch Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja zawsze robilem odwrotnie... kombinowalem jak zrobic czerwone z bialych w poprzednich autkach a tu ludzie chca psuc to co daje urok tym zegarkom moim zdaniem. a w s4 też byś tak zrobił przeciez białe wskazówki wygladają lepiej przy czerwonym podświetleniu niz czerwone takie i moje zdnie albo ewentualnie białe zegary a czerwone wskazówki, tak jak w IIgim lifcie Białe z czerwonym- super sprawa. Jestem za. Więc jak je wymienic ktoś wie? z wyjęciem i ewentualną zamianą wskazóewk to niejest problem, ale z tym czy podejdą te małe wskazówki od temperatury płynu chłodniczego i poziomu paliwa a i jeszcze jedna sprawa w starych licznikach światło na wskazówki podaje czerwona folia więc trzeba by kombinacji
Miloszzz Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Czy w A4 B5 występował licznik z białym podświetleniem i czerwoną wskazówką? Czy w modelu sprzed liftu byłoby możliwe podłączenie licznika po lifcie ? Ewentualnie jaki jest inny sposób na białe podświetlenie?
Gość BIKER Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Czy w A4 B5 występował licznik z białym podświetleniem i czerwoną wskazówką? Czy w modelu sprzed liftu byłoby możliwe podłączenie licznika po lifcie ? Ewentualnie jaki jest inny sposób na białe podświetlenie? Było. Wystarczy poszukać. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_czerwone_zegary_wymiana_na_biale-t3801.0.html http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_smd_zmiana_koloru_podswietlenia_tablicy_rodzielczej-t77247.0.html
KANAL Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ja zawsze robilem odwrotnie... kombinowalem jak zrobic czerwone z bialych w poprzednich autkach a tu ludzie chca psuc to co daje urok tym zegarkom moim zdaniem. a w s4 też byś tak zrobił przeciez białe wskazówki wygladają lepiej przy czerwonym podświetleniu niz czerwone takie i moje zdnie albo ewentualnie białe zegary a czerwone wskazówki, tak jak w IIgim lifcie Białe z czerwonym- super sprawa. Jestem za. Więc jak je wymienic ktoś wie? z wyjęciem i ewentualną zamianą wskazóewk to niejest problem, ale z tym czy podejdą te małe wskazówki od temperatury płynu chłodniczego i poziomu paliwa a i jeszcze jedna sprawa w starych licznikach światło na wskazówki podaje czerwona folia więc trzeba by kombinacji Nie, nie zrobilbym tak w S4... robilem tak w e-36 - nawiazanie do M i 323f BG, ladnie sie komponowaly z zielonym podswietleniem. O gustach sie nie dyskutuje ale mysle ze robilem to z glowa i wlasnie z gustem. Co do zmiany w A4, ja bym nie zmienial... ale jeden lubi corke drugi woli matke
Rekomendowane odpowiedzi