xkubalax Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam miałem ostatnio problem z centralnym oczywiście padła pompka i przez tydzień otwieranie i zamykanie drzwi manualnie ale wystąpił problem z otwarciem bagażnika posiadam dwa kluczyki i żaden nie pasuje a żeby naprawić pompkę trzeba się było dostać do bagażnika. Szukałem na forum i jedyne co znalazłem to wiercenie dziury pod rejestracją a chciałem tego uniknąć więc zacząłem szukać i znalazłem oczywiście niema przejścia z kabiny jest blaszana przegroda. A więc pod tylną kanapom po tej samej stronie co przekaźnik od centralnego idzie wiązka kabli a wraz z nimi wężyki od centralnego jest tam taki rozdzielacz chyba na 5 wężyków i tylko jeden da się rozłączyć i to jest właśnie ten od bagażnika następnie potrzebna jest już tylko strzykawka którą zakładamy na wężyk i jak będziemy zasysać powietrze zamek się otwiera a jak wtłaczać to się zamknie. Mam nadzieje że komuś to się przyda. POZDRAWIAM
Gość Michał Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Napewno się przyda, zrób foty i wrzuc do "warsztatu"
Rekomendowane odpowiedzi