gzrybol Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam mam problem z wewnetrzna lampka nie działa ani jak sie otwiera drzwi ani jak sie zamika z pilota oraz po wyciagnieciu kluczyka. po przełaczeniu na wlacznika z połozenia srodkowego na 1 wówczas swieci swieci. co to moze byc prosze o pomoc [ Komentarz dodany przez: Iceman: 24-04-2007, 20:33 ] Kolego ale sie rozpisałeś na forum , biegiem do działu Newbie przedstawic sie i poczytac regulamin [ Komentarz dodany przez: Iceman: 25-04-2007, 23:16 ] temat odblokowany
szamot Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Sprawdź styki przełącznika w podsufitce .
MASA Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ...jak to dobrze, że mi pilota nie przewidzieli, jeden problem mniej, Pozdrawiam MASA
greg1 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Sprawdz tez styki w pompie centralnego bo ona tez steruje oswietleniem
gzrybol Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2007 witam sprawdzałem wszystkie styki i nie widc nic niepokacego Vag nic nie wykrywa bo niema niema modułu komfortu, niemam pojęcia co jest grane.
Rekomendowane odpowiedzi