Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 by Grzesiekkbc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze ten przód to porażka, wyprzedziłeś model który posiadasz o kilka ładnych lat a to nic pożytecznego nie przyniosło :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor
:wink4: Dzięki za wpis. [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 23:35_________________________________________________Kowi87 te pierwsze są :naughty: thx za podsunięcie tematu. :drunk:
Opublikowano

Nie chę się doktoryzować, ale w temacie kółek GrzeskaKBC napisałem co najmniej jeden post, ale jakoś go tutaj i teraz nie widzę. Może mi ktos powiedzieć o co chodzi ; w czym zawiniłem, że moje posty skasowano ?!

Opublikowano

Tak jak napisałem na wstępie armistead to twoje zdanie i szanuje je, to ja mam nim jeździć nie ty, jeśli chciał bym jeździć serią to bym nią jeździł. Moje życie toczy się w kręgu tuningu, zlotów itp. i tak zostanie do końca. Kolejne auto też na pewno przerobię i czuję, że będzie to Audi w wersji B7.Gwarantuje Ci, że będziesz miał okazję jeszcze raz skomentować negatywnie ten samochód bo też będzie przerobiony :cool1:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Auto dośc kontrowersyjne, mnie jednak nie przypadło do gustu. :) :)

Opublikowano

Ale marudzicie :chytry: fajne autko a tu takie zamieszanie :tongue4: te lampki ktore przeslal kowi te pierwsze :slina::kox:

Opublikowano

Ladne autko ten gril nadaje fajnego agresywnego charakteru no i ten kolorek :) Powodzenia w dalszych modach i zapraszam do mnie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak ty zrobiles te 2 rurki ?

Opublikowano
  • Autor

Wydech jest zrobiony normalnie czyli, puszczony jest ja wysokości dokładki w zderzaku, jest tam placu sporo, nic się nie topi itp. Tłumik jest seryjny jaki był w aucie.