bimmer Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Co sadzicie o tym spoilerze...Zastanawia mnie fakt, że jest on wykonany z gumy. Co radzicie? Kupić czy nie? http://moto.allegro.pl/item675427207_spoiler_na_klape_uniwersalna_audi_80_100_a4_a5_a6.html
rav Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Kwestia gustu, ale ja bym nie przykleił tego "spojlera" do mojego auta
keżor Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Kiedyś Poziek zbierał chętnych na zakup takich spojlerków z Aremyki pod konkretny bagażnik i już polakierowane i takie coś jest ok (temat chyba umarł) , a taki kawałek gumy to se można na drzwiach do garażu zamontować , żeby woda nie leciała :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Spoiler na metry To jeszcze gorsze od chromów na metry Już ktoś wklejał link do tej aukcji.
Ambro Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Odpuściłbym sobie taki "bajer" na Twoim miejscu.
bimmer Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 Rozumie, dziekówka. Do kolegi kożer...wiem o jakich spoilerach mówisz,bo namierzyłem je na e-bay i brat ma mi podesłać, chyba to będzie lepsze wyjście. pozdrawiam
Dibo Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Rozumie, dziekówka. Do kolegi kożer...wiem o jakich spoilerach mówisz,bo namierzyłem je na e-bay i brat ma mi podesłać, chyba to będzie lepsze wyjście. pozdrawiam Jak będziesz kupował to dowiedz się z czego jest wykonany. Szukaj spoilera z ABSu.
ykk Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Spoiler na metry To jeszcze gorsze od chromów na metry Już ktoś wklejał link do tej aukcji. :kox: I tak znajda sie tacy, ktorzy to zaloza.. Rozumie, dziekówka. Do kolegi kożer...wiem o jakich spoilerach mówisz,bo namierzyłem je na e-bay i brat ma mi podesłać, chyba to będzie lepsze wyjście. pozdrawiam Ze jak..?
Dibo Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie znacie się :kox: Bo wszystko co na metry i na wagę jest :polew:
Ambro Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Aaaa tam na metry czy na wagę, tutaj ważny jest aspekt aerodynamiczny i siła docisku :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi