Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoiler na klape od SS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym tego nie zakladal :decayed:

Opublikowano

Kwestia gustu, ale ja bym nie przykleił tego "spojlera" do mojego auta :wink4:

Opublikowano

Kiedyś Poziek zbierał chętnych na zakup takich spojlerków z Aremyki pod konkretny bagażnik i już polakierowane i takie coś jest ok (temat chyba umarł) , a taki kawałek gumy to se można na drzwiach do garażu zamontować , żeby woda nie leciała :gwizdanie:

Opublikowano

Spoiler na metry :polew: To jeszcze gorsze od chromów na metry :decayed: Już ktoś wklejał link do tej aukcji.

Opublikowano

Rozumie, dziekówka. Do kolegi kożer...wiem o jakich spoilerach mówisz,bo namierzyłem je na e-bay i brat ma mi podesłać, chyba to będzie lepsze wyjście. pozdrawiam

Opublikowano

Rozumie, dziekówka. Do kolegi kożer...wiem o jakich spoilerach mówisz,bo namierzyłem je na e-bay i brat ma mi podesłać, chyba to będzie lepsze wyjście. pozdrawiam

Jak będziesz kupował to dowiedz się z czego jest wykonany. Szukaj spoilera z ABSu.

Opublikowano

Wygląda jak kawałek wycieraczki :kox:

Opublikowano

Spoiler na metry :polew: To jeszcze gorsze od chromów na metry :decayed: Już ktoś wklejał link do tej aukcji.

:kox: :kox:

I tak znajda sie tacy, ktorzy to zaloza.. :naughty:

Ze jak..? :decayed:

Opublikowano

Nie znacie się :kox: :kox:

Bo wszystko co na metry i na wagę jest :kox::polew: :polew: