Pandzior Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 witam mam problem z olejem, a konkretnie. wymieniałem olej pół roku temu i teraz dokładnie nie pamiętam jaki to był wiem tylko że mobil pół syntetyk. czy stanie sie coś poważnego jezeli doleje olej o innych parametrach oczywiscie tezs pół syntetyk mobil??
marcin j Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie jest to zalecane , bo olej traci swoje parametry, ale lepiej żeby miał odpowiedni poziom niż jeździł na "sucho" . Chyba że masz nie dużo do kolejnej wymiany, to wymień cały olej. Tak czy siak , twój wybór.
Pandzior Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a o jakich parametrach wymienic teraz na lato?
Gość spedyt Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 a o jakich parametrach wymienic teraz na lato? Taki jaki zalałeś wcześniej tzn półsyntetyk
yesfan Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Chyba można z dużym prawdopodobieństwem założyć, że był to Mobil Super S 10W40. Najpopoularniejszy półsyntetyk mobila w Polsce.
Rekomendowane odpowiedzi