Galec Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Witam wszystkich, Prosił bym o analizę moich logów, oraz o odrobinę wyrozumiałości jak bym coś źle zrobił gdyż są to moje pierwsze logi. Moim zdaniem autko trochę za słabo się zbiera i brakuje mu mocy. W autku już wymieniłem zawór DV na ten od audi TT. No to zaczynamy Grupa 01 Grupa 02 Grupa 03 Grupa 11 Grupa 115 Do tego jeszcze były takie o to błędy silnika: 18014 - Specjalny moment obrotowy silnika ABS-SG dla trudnych odcinków 16502 - Obwód temperatury chłodziwa silnika - wysokie wejście (niska temp.) 16825 - System kontroli emisji wydechu (EVAP) – niewłaściwy przepływ odpowietrzania 16795 - System wprowadzania wtórnego powietrza (B2) – niewłaściwy przepływ Błędy wykasowałem dojechałem na lotnisko sprawdziłem jeszcze raz błędy i wyskoczył ponownie dwa 16795 - System wprowadzania wtórnego powietrza (B2) – niewłaściwy przepływ 18014 - Specjalny moment obrotowy silnika ABS-SG dla trudnych odcinków Potem porobiłem wszystkie logi ponownie sprawdziłem błędy i już żadne się nie pokazały. Prosił bym szanowne grono o podpowiedzenie co może być nie tak co by trzeba było jeszcze posprawdzać ewentualnie jakich kanałów jeszcze zrobić logi. Ja niestety jestem zielony w te klocki i te cyferki nic mi nie mówią Co do błędów to już poszukałem sobie co to jest ale prosił bym jeżeli da rade wytłumaczyć łopatologicznie o co w nich chodzi bo same opisy za dużo mi nie mówią. Pozdrawiam <MAT>
Rekomendowane odpowiedzi