Reggi Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Hm powiem że sam narazie nie wiem co mam zrobić, jeździłem dziś Romet i Piago Mieszane mam uczucia Bierz Rometa Jak coś to mogę załatwić worek części do tego
kepasa Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 podejdź do Hondy, może mają wyprzedaże... mój kolega kupił H. Lead 100 za 5000 koła nówkę... zarejestrowali mu na motorower jeszcze, także superbonus... trzeba ruszyć kontaktami i da się... osobiście kiedyś upalałem kilka skuterów i wiem że chinola bym odpuścił... nastepny na liście jest makaron... sam kupiłbym japończyka bo są do tyrania a nie stania w serwisach.... mój inny znajomy kupił synowi chinola 3 lata temu, do dziś sprawy są w sądzie... już tylko dla zasady... ale faktycznie, chłopak często do mnie dzwonił,żebym go gdzieś ściągnął z miasta, bo skuter padł, zamiast jeździć 2 tygodnie, częśto 3 i 4 stał w "serwisie" przypominającym stodołę i kilku rozebranych serwisantów chore... malec jak miesiąc przez lato pojeździł to wszystko... w końcu go nie odebrali i napisali pozew... bierz japońca, ewentualnie włocha...
Reggi Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 sam kupiłbym japończyka bo są do tyrania a nie stania w serwisach. Zdania podzielone
truckmaniac Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Sorki. Skuterami nie jeżdżę, ale moim zdaniem takiego upalania jak we włoszech, to nigdzie nie ma i nie słyszę, żeby ktoś narzekał.
Reggi Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Sorki. Skuterami nie jeżdżę, ale moim zdaniem takiego upalania jak we włoszech, to nigdzie nie ma i nie słyszę, żeby ktoś narzekał. Dobra waszka .. promocje na skutery też robią swoje..teraz jest promo na Vespy..oddajesz stary skuter i dostajesz spory rabat na Vespinę i tak się nie tłucze przebiegów Znajomy listonosz w IT ma Piaggio NRG z 1996 r. ma przejechane 49 tys. km i ani razu nie było serwisowane. Leje dobry olej, paliwo regularna wymiana filtrów i świec ...to sie nazwya bezawaryjna jazda
Rekomendowane odpowiedzi