pwrlax Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam, Cz ma ktoś może numer katalogowy wkrętów i gniazd którymi mocowane jest przodnie nadkole? Z tego co wiem to są to takie duże plastikowe wkręty na krzyżak- jest ich chyba 3 na stronę, dwa mocują nadkole od strony przodu i jedno nadkole z osłoną silnika z boku. Moje niestety wymieniacze oleju zechlali bo pewnie nie przykręcili dobrze i poszły się paść i omało co osłona silnika by odpadła. Z góry dzięki, Piotrek,
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 W ASO kupisz na miejscu :gwizdanie: 4A0 805 163 4A0 805 121 C kołek mocujący
miro_x Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ceny za te kołki są chore zna ktoś jakieś zamienniki ? W IC sprzedają różne ale nie miałem czasu się dopytać. A co zrobić jak mam połamane gniazda na osłonie ?
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ja kupowałem w ASO 1sztuka 12.50 pln za***iście drogi , skośnookie pewnie to robią za 5 groszy :wallbash:
miro_x Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No właśnie sprawdzałem u Gajosa wyskoczyło coś koło 12 zł. Kiedyś znajomy robił mi rozrząd to dał mi w cenie kilka szt. Z tym że połamałem przy składaniu klip czy jak to sie w etce nazywa. Niby jest jako osobna część ale ja sobie nie przypominam żeby to się odpinało. W aso około 2 zł. Jak się da wymienić to super. 4A0 805 163 o to mi chodzi
pwrlax Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 W ASO kupisz na miejscu :gwizdanie: 4A0 805 163 4A0 805 121 C kołek mocujący Bardzo dziękuję. Nawet udało się kupić te wkręty w zwykłym motoryzacyjnym za całe 80 groszy. Pozdrowienia,
Rekomendowane odpowiedzi