darek01 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 http://www.allegro.pl/item694609116_blow_off_zawor_upustowy_cisnienia_doladowania_f1z.html Czy takie coś podejdzie do 1.8 T 96r.i jak to się montuje??? Proszę o poradę i z góry dziękuję
poziek Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Nie podejdzie i bez sensu to montować.
marecek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Poziek, co straszysz chłopaka, że nie podejdzie Trochę rzeźby i da radę... do zabawy w 1.8T polecam potestować polskiego ProPerfekta typ II, bo ten daje radę bezproblemowo z seryjnymi 1.8T i jest baardzo głośny...
poziek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Trochę rzeźby i da radę... No to Marek trafiłeś w dziesiątkę
darek01 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Poziek, co straszysz chłopaka, że nie podejdzie Trochę rzeźby i da radę... do zabawy w 1.8T polecam potestować polskiego ProPerfekta typ II, bo ten daje radę bezproblemowo z seryjnymi 1.8T i jest baardzo głośny... A możesz mi powiedzieć gdzie to można kupić...? Nie wystrzaszyłem się ale wolałem poprostu zapytać :>
CoLo Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Kilka słów do moderatora a wiec mysle ze blow off jest potrzebny bo przedłuża żywotnosc turbiny:)) Od tego w naszych silnikach jest DV...
Rekomendowane odpowiedzi