Pandzior Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Do twórcy gry Pisałem to na czacie w grze ale napisze tutaj też: miałem kierowce rozbudowanego na 15lvl i średnio za każda umiejetność płaciłem 2300zł ( tyle mi się wyświetlało ) podniosłem umiejetnosci do ok 4000zł ( za umiejętność) a lvl kierowcy mi sie nie zmienił i ciągle mam 15lvl. to co ile zmienia sie lvl kierowcy??? a na te rozbudowe wydałem ponad 100k zł ;( to ciekawe ile wydali ci co mają 20lvl Jeżeli suma umiejętności podzielona przez 12 będzie większa niż 16 wtedy podniesie Ci się lvl.
Bedi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Do twórcy gry Pisałem to na czacie w grze ale napisze tutaj też: miałem kierowce rozbudowanego na 15lvl i średnio za każda umiejetność płaciłem 2300zł ( tyle mi się wyświetlało ) podniosłem umiejetnosci do ok 4000zł ( za umiejętność) a lvl kierowcy mi sie nie zmienił i ciągle mam 15lvl. to co ile zmienia sie lvl kierowcy??? a na te rozbudowe wydałem ponad 100k zł ;( to ciekawe ile wydali ci co mają 20lvl Jeżeli suma umiejętności podzielona przez 12 będzie większa niż 16 wtedy podniesie Ci się lvl. 31 Refleks 26 Przyspieszanie 32 Hamowanie 37 Skręcanie 57 Wychodzenie z poślizgów 33 Śledzenie suma daje 18 ;(
kuredu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 niech autor gry coś z tym zrobi bo to totalna bzdura - jesteś w pracy to jak wchodzisz w wyścig to nie możesz się ścigać a ktoś inny może Cię w tym czasie objechać, nie ma żadnych szans na strategię obronną w czasie gdy jest się w pracy, lipa jak cholera
slaweq Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 niech autor gry coś z tym zrobi bo to totalna bzdura - jesteś w pracy to jak wchodzisz w wyścig to nie możesz się ścigać a ktoś inny może Cię w tym czasie objechać, nie ma żadnych szans na strategię obronną w czasie gdy jest się w pracy, lipa jak cholera To jest faktycznie minus..., ale ja miałem lepszą sytuacje..., przez noc nie miałem auta bo chciałem kupić i mi zabrało (zamknieta giełda). Przy braku auta w nocy mnie dwa razy objechali
BrunoNH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 niech autor gry coś z tym zrobi bo to totalna bzdura - jesteś w pracy to jak wchodzisz w wyścig to nie możesz się ścigać a ktoś inny może Cię w tym czasie objechać, nie ma żadnych szans na strategię obronną w czasie gdy jest się w pracy, lipa jak cholera ALe jak Cie ktos objezdza to nic nie tracisz przciez, kase odbierasz dopiero po skonczeniu calej pracy, wiec masz 0 w kieszeni a gra polega wlasnie na tym, ze jak ktos siedzi i ciupie to wiecej zarabia respektu
WiesiekM Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Bedi Mam podobny problem. Ugrzązłem na 11 lvl.
kuredu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 niech autor gry coś z tym zrobi bo to totalna bzdura - jesteś w pracy to jak wchodzisz w wyścig to nie możesz się ścigać a ktoś inny może Cię w tym czasie objechać, nie ma żadnych szans na strategię obronną w czasie gdy jest się w pracy, lipa jak cholera ALe jak Cie ktos objezdza to nic nie tracisz przciez, kase odbierasz dopiero po skonczeniu calej pracy, wiec masz 0 w kieszeni a gra polega wlasnie na tym, ze jak ktos siedzi i ciupie to wiecej zarabia respektu ale bilans masz coraz gorszy przez to ze nie masz jak się bronić i spada poziom respektu. skoro sam nie masz opcji by się ściagać bedąc w pracy to ktos nie powinien też mieć opcji ściagania się ze mną - logiczne
BrunoNH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 niech autor gry coś z tym zrobi bo to totalna bzdura - jesteś w pracy to jak wchodzisz w wyścig to nie możesz się ścigać a ktoś inny może Cię w tym czasie objechać, nie ma żadnych szans na strategię obronną w czasie gdy jest się w pracy, lipa jak cholera ALe jak Cie ktos objezdza to nic nie tracisz przciez, kase odbierasz dopiero po skonczeniu calej pracy, wiec masz 0 w kieszeni a gra polega wlasnie na tym, ze jak ktos siedzi i ciupie to wiecej zarabia respektu ale bilans masz coraz gorszy przez to ze nie masz jak się bronić i spada poziom respektu. skoro sam nie masz opcji by się ściagać bedąc w pracy to ktos nie powinien też mieć opcji ściagania się ze mną - logiczne Nie masz racji !!! Popatrz na to z drugiej strony, siedzisz w nocy i grasz a wszyscy siedza w pracy, wiec jakim sposobem masz sie rozwijac i zdobywac punkty ?? Narzekasz na straty, co ja mam powiedziec zostawilem bryczke na noc na gieldzie, rano nie mialem nawet polowy jej watosci, to dopiero poraszka.... Wtedy dopiero gra stracila by sens.... najlepiej nie spac wogole.... :gwizdanie:
Pandzior Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 co trzeba miec za auto zeby jeździć drifty, albo sprinty, lub ile trzeba miec lvl??
grippen Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 ja mam 46 Refleks 47 Przyspieszanie 42 Hamowanie 44 Skręcanie 70 Wychodzenie z poślizgów 50 Śledzenie LvL 24 i mam już drift profesjonalny
Pandzior Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 ja mam 46 Refleks 47 Przyspieszanie 42 Hamowanie 44 Skręcanie 70 Wychodzenie z poślizgów 50 Śledzenie LvL 24 i mam już drift profesjonalny Czym śmigasz?
grippen Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Caterham Super Seven Moc: 241 KM vMax: 261 km/h v100: 6 s.
chudineze Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja przy 17lvl też śmigam drift profesionalny
BrunoNH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja przy 17lvl też śmigam drift profesionalny Czym ??
grippen Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 drift profesjonalny zaczyna się przy 300 doświadczenia wcześniej przegrywałem jak nie miałem 300 doświadczenia
BrunoNH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 drift profesjonalny zaczoł się przy 300 doświadczenia wcześniej przegrywałem jak nie miałem 300 doświadczenia Noto ja mam duuuzo wiecej a z Toba przegrywam
grippen Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 ale ja mam LVL 24 a to duuuużo daje [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 17:12_________________________________________________i samochód na biturbie
BrunoNH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 ale ja mam LVL 24 a to duuuużo daje [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 17:12_________________________________________________i samochód na biturbie To chyba wlasnie jest wytlumaczenie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi