Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Internetowa gra online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesiek :notworthy:

To było do przewidzenia. Zyskałeś 532.6205 respektu, 31.4128 doświadczenia i 23 zł.

Opublikowano

Trzeniu szalejesz.. :naughty:

Opublikowano

Trzeniu Ale poziom masz wyzszy wiec slabszy to ja nie jestem :polew::decayed:

no i wygrałeś :chytry: idę wysyłać smsy . NARA :cool1:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 20:35_________________________________________________

Trzeniu szalejesz.. :naughty:

no to przeciez piszę non stop że ani raz nie zaatakowałem w tej grze słabszego :evil:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Ja Acura golec.

Ja też takim samym :)

Wiesiek :notworthy:

To było do przewidzenia. Zyskałeś 532.6205 respektu, 31.4128 doświadczenia i 23 zł.

Na zdrowie! :wink4:

Opublikowano

To lepiej inwestowac w kierownika niz w woz? :gwizdanie:

Opublikowano

Dzieki Wiesiek, dobrze widziec kogos kto traktuje to jako gre a nie zarzuca komus ze atakuje slabszych :wink4:

Panowie to jest gra, a zasady sa takie, ze aby wygrac trzeba kombinowac jak sie da.... :evil:

To nic osobistego... :no:

Opublikowano

Dzieki Wiesiek, dobrze widziec kogos kto traktuje to jako gre a nie zarzuca komus ze atakuje slabszych :wink4:

Panowie to jest gra, a zasady sa takie, ze aby wygrac trzeba kombinowac jak sie da.... :evil:

jak nie masz wyjścia to atakujesz słabszych ale atakować tą sama osobę 20razy z rzędu to przegiecie i przestań mi mówić że wtedy to zabawa...

Opublikowano

Przeciez oprocz drobnego ubytku w portfelu nie traci sie nic na przegranej..

Opublikowano

ja robie tak: lece na liście od góry(oczywiście nie od samej góry) i kto pierwszy wolny tego wyzywam na pojedynek

Opublikowano

jak nie masz wyjścia to atakujesz słabszych ale atakować tą samo osobę 20razy z rzędu to przegiecie i przestań mi mówić że wtedy to zabawa...

Nie rozumiem o co Ci chodzi, przeciez nic Ci nie zabiera ten co Cie atakuje, a atakuje sie tych co za nich jest najwiecej respektu :wink4:

Nawet jesli atakujesz ta sama osobe co godzine to wlasnie po to zeby miec wiecej respektu i moc atakowac mocniejszych, jaki sens ma atakowac osobe za ktora dostajesz 100 respektu gdy za inna dostaniesz 500 respektu ???

Takie sa zalozenia gry...

Obrywalem co godzine od Katarzyny, chudineze i grippena, a teraz sie podszkolilem i nawet nie prubuja mnie atakowac, ja ich tez nie atakuje bo malo respektu za nich mam.... i o to chodzi w tej zabawie....

Sprostowanko: za chudineze jeszcze mam troche bo on sie ciagle ladnie rozwija :good:

Opublikowano

Trzeniu :hi:

Opublikowano

Kasy sie nie traci bo jest bank :tongue4:

Opublikowano

Nie rozumiem o co Ci chodzi

więc jak nie rozumiesz to nie bedziemy dalej dyskutować :wink4:

Opublikowano

Obrywalem co godzine od Katarzyny, chudineze i grippena, a teraz sie podszkolilem i nawet nie prubuja mnie atakowac, ja ich tez nie atakuje bo malo respektu za nich mam.... i o to chodzi w tej zabawie....

xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 20:41:33
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 19:41:31
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 18:41:24
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 17:41:22
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 16:41:22
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 15:40:26
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 14:34:00
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 13:33:59
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 11:45:10
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 10:39:59
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 09:39:58
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 08:39:57
xracer.pl	Zostałeś wyzwany na pojedynek 	2009-08-12 07:39:10

I tak co godzinę koleszko więc nie pisz głupot :foch::bicz2:

Opublikowano

kurva , mam nadzieję że kiedyś Cię opykam :decayed: najlepszy wynik to pyknięcie gościa 10 miejsc nade mną :kox:

Opublikowano

Poprawilem sie u gory wlasnie :gwizdanie:

Opublikowano

Marek , to już wiesz jak się czułem jak mnie 5h pod rząd pykałeś :naughty:

Opublikowano

kurva , mam nadzieję że kiedyś Cię opykam :decayed: najlepszy wynik to pyknięcie gościa 10 miejsc nade mną :kox:

no na pewno, niedługo jade na urlop na 10 dni wiec pewnie zaległości bedą straszne :disgust:

Opublikowano

ja od wieśka m mam 70% porażek więc w pewnym momencie zrobiło się to dla mnie nudne ... bo sam atakuję kogoś słabszego ale co chwile staram się inne osoby ... bo wiem że jak będę atakował wciąż tą samą osobę to może się dziwnie czuć ....

ale co tam to tylko gra ... jak się podszkolę to Wam pokaże ... mam 4 takich na oku :naughty::decayed: