Rosji55 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam kolegów.Dzisiaj rano gdy włączyłem klime to przez 10 min.pracowała a potem echo? Przestała chodzić.Już nie moge śnieżynki załączyć.Pokazuje mi błąd 22.1 wyłącznik wysokiego ciśnienia klimy - przerwa ciągła.Co jest tego powodem? I gdzie on się znajduje w moim silniku?
wojtekce Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 I gdzie on się znajduje w moim silniku? pod prawym reflektorem
street23player Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam kolegów.Dzisiaj rano gdy włączyłem klime to przez 10 min.pracowała a potem echo? Przestała chodzić.Już nie moge śnieżynki załączyć.Pokazuje mi błąd 22.1 wyłącznik wysokiego ciśnienia klimy - przerwa ciągła.Co jest tego powodem? I gdzie on się znajduje w moim silniku? kiedyś miałem taką samą sytuacje i powodem tego było brak gazu chłodniczego (freonu czy jakoś tak) no a to w moim przypadku było spowodowane nieszczelnością układu. Radze jechać na sprawdzenie szczelności układu klimatyzacji no a jeśli będzie w porządku nabicia jej, pozdrawiam
Rosji55 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Pod prawym reflektorem ale stojąc od strony maski z przodu to wtedy pod prawym czy lewym. I jescze taka dziwna rzecz, otóż jak samochód postał 3 godz. i poszłem odpalić go to klima chodzi i znowu po 10 minutach się wyłancza.I znowu postał 3 godz. i ide odpalić i znowu klima chodzi i znów po 10 minutach wyłancza i dochodzi mi błąd 22.3?
Rosji55 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Kurcze koledzy zawsze rano jak włąncze samochód to klima chodzi około 10 minut i potem się wyłancza i gwiazdki nie moge już załączyć.Błąd 22.1 a potem jeszcze 22.3. Czyli elektryka chyba jest ok.I co wy na to? Nieszczelność czy co?
Rekomendowane odpowiedzi