romanski Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 witam czy któryś z kolegów wie coś na temat zestawu głośnomowiącego PARROT przymierzam sie kupic recenzie z opisu dobre niewiem czy prawdziwe prosze o pomoc
hipppek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ja mam. polecam. na prawdę sie sprawdza - super sprawa. mikrofon włożony w miejsce oryginalnego i tylko wyciągnięta na wierzch końcówka sterująca. reszta schowana. z telefonem łączy się bezproblemowo, sprawdzone na SE, samsungu i nokii.
Gość Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Podłaczam się do pytania, mam mozliwośc wymontowania sobie tego zestawu z vectry B,czy jest on podłączony pod radio, czy pod coś jeszcze?
hipppek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 zestaw podpina się pod radio przez kostki iso, chyba że masz u siebie ori radio ze wzmacniaczem i aktywnymi wszystkimi głośnikami, wtedy trzeba ciągnąc kabelki bezpośrednio do głośników (tak jest u mnie)
romanski Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 :hi:koledzy ale czy ten zestaw pasuje pod orginalnego CHORUSA no i jest tych zestawow troszke ktorego wybrac
fortamaciek Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 oj to już trudny wybór jak kupujesz nowy jest kilka modeli pracuje akurat w firmie gdzie jesteśmy jednym z dwóch dystrybutorów w Polsce i już kilka zestawów testowałem co do zestawów zawieszanych na osłonę przeciwsłoneczną nie polecam żadnej firmy mają te urządzenia jedną wadę taką jak słuchawki blue zawsze w najmniej odpowiednim momencie się rozładowują, a co do zestawów pod radio podłączenie proste jak cep jakość w każdym podobna tylko różnią się funkcjami wejdź na stronę parota i sobie coś wybierz jak masz pytania to pisz do mnie, jak coś wybierzesz to też podam ci swoją cene u mnie w firmie to porównasz, oczywiście mowie tu o nówkach z fv gwarancją itd.
Rekomendowane odpowiedzi