komar11 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 witam koledzy! nie dawno zaświeciła mi sie kontrolka świec żarowych, po sprawdzeniu ich wymieniłem świece, kontrolka dalej mruga, nie mam pomysłu. a wczoraj dodatkowo jak wracałem z zakopca zapaliła mi sie kontrolka airbag-ów to nie bezpiecznik, jak można sprawdzić co sie stało? pozdrawiam.
Wihajster Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 witam koledzy! nie dawno zaświeciła mi sie kontrolka świec żarowych, po sprawdzeniu ich wymieniłem świece, kontrolka dalej mruga, nie mam pomysłu. a wczoraj dodatkowo jak wracałem z zakopca zapaliła mi sie kontrolka airbag-ów to nie bezpiecznik, jak można sprawdzić co sie stało? pozdrawiam. podłącz vag!!Jak można wymieniać świece żarowe i wyrzucac pieniądze w błoto
komar11 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 wymieniłem bo nie grzały. to da sie sprawdzić bez vaga
Wihajster Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 vagiem sprawdzisz dlaczego zapaliły sie te kontrolki
Rekomendowane odpowiedzi