wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 AUDI A4 B6 S LINE by wrclaguna AKTUALNA MOC 188,4 Km 380,6 Nm -wirus ws silniku by MRMOTORS -tarcze przod 321 mm S6 2-tloczkowe , tyl 255 mm : (wieksze jarzmo i tarcza) -przewody w stalowym oplocie firma GOODRIDGE (komplet ) -plyn hamulcowy DOT 5.1 -stabilizatory przod i tyl RS4 B7 -zawieszenie S LINE (w 2007 obnizone chyba nie pamietam H&R -50 mm ) 2011 gwint SUPERSPORT -wydech od 2.5 TDI koncowki 2.0 TFSI 2007 -BIXENON (czarne srodki) 6000K -XENON w halogenach 6000K -Ledy tyl SONAR -kierunkowskazy boczne dymione -grille BLACK EDITION S LINE -listwy drzwi (dolne) S LINE -dokladka zderzaka MS DESIGN ( zalozone 2006) -zderzak przod S LINE -lotka na klapie S LINE -Dzwignia hamulca ręcznego pokryta skórą -FELGI 19" RS4 235/35/19 TOYO T1-R ( MADE IN JAPAN ) -FELGI 17" 225/45/17 MICHELIN Zimowe -Kierownice Zima ( podgrzewana od A8 2009 ) Lato RS4 2009 :> :> :> -lusterka ( obudowy IN PRO w 2006) ...zmiana 2010 RS4 -Podstopnica , nakladki na pedaly RS4 -LUSTERKA RS4 -START ENGINE wlacznik od RS4 -bluetooth Q , Interfejs iPOD -Wymiana ramion wycieraczek na wersję od S4 Aero Wipers -kamera wsteczna -System Homelink - nadajnik otwierania bramy/garażu -Coming/Leaving Home -S LINE listwy progowe z logiem -FMIC cooler od C CROOSER -listwy aluminium szczotkowane wykonczeniowe srodek (drzwi konsola popieniczki lewarek) S LINE -galka skora aluminium S Line -pakiet chrom listwy relingi -Roleta bagażnika i siatka oddzielająca przedział bagażowy od kabiny -siedzenia elektryczne podgrzewane kubelkowe skora S Line ( tkanina Speed ) -tylna kanapa podgrzewana -navi RNS E MMI 2010 z A3/TTRS ( kilka sztuk w Polsce ) BOSE (TV DVD, zaglowek monitor ) -schowek klimatyzowany ( lodowka ) -zamek schowka -podsufitka czarna S LINE -2x podlokietnik (1x podswietlany skora pikowana) -Pakiet LIGHT LED ( podświetlane kratki nawiewu powietrza , przyciski , drzwi , przestrzeń nad nogami kierowcy i pasażerów przod i tyl , podświetlany podłokietnik przedni ) -Uklad kontroli cisnienia w oponach -Uklad pamieci ustawiania lusterek i fotel -Podgrzewana przednia szyba wraz ze sterownikiem ( koszt szyby .... tylko orginal 3000 PLN ) -Fabryczne webasto -Fabryczny alarm -panel klimatyzacji z B7 z czujnikiem jakosci powietrza i dzialajaca ogrzewana tylna szyba -Bixenon samopoziomujący + spryski -halogeny -ESP, ABS -6x airbag - 4X SZYBY elektryczne -tempomat -elektryczne i podgrzewale lusterka -centralny zamek sterowany z pilota + domykanie szyb z pilota -układ automatycznych świateł z czujnikiem zmierzchu -pełny kolorowy FIS -podparcie odcinka lędźwiowego kręgosłupa, regulowane elektrycznie, dla obu przednich foteli -pakiet oświetlenia srodka -oświetlenie drzwi czerwona z boku , led doł -relingi dachowe -roleta bagażnika -siatka oddzielająca przestrzeń bagażnika z kabiną -pakiet chrom -4 elektryczne szyby -gniazdo 12V w bagażniku -parktronic przod i tył -komputer pokladowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 fajne rodzinne kombi niezły wypasik w środku. felunek tez mi sie podoba. nie jestem przekonany do dokładek MS. powinieneś dodac fotkę na której widac dobrze całe auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 śliczniutka B6 tylko lepsze fotki prosimy - na tych mało widoczny całokształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Super dokładnie zrób ładniejsze fotki.Mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Piękna sztuka ale... powiedz mi jak mogłeś kupić taką kierę bez multifunkcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 klasa ale koniecznie wstaw jeszcze fotki umożliwiające ocenę "całokształtu" BTW. i na dodatek dobrej muzy słuchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Widzialem na zywo i jest I widze ze zderzak przedni zmieniles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 - A propo dokladek zalozone byly w 2006 i nawet nie wiedzielem czy sa ORI !!! - mam dwa zderzaki przednie ....na zime i lato (nie pisalem wczesniej o tym) - z AUSTRII kolega mi przyslal taki zderzak firmy NEODESIGN (lato).... teraz mi sie nie podoba - kierownice w 2008......ale dalem 300 EURO .szkoda ze bez MULTI zdjecia oczywiscie ze zrobie .... i wkleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Fajnie że w Resie pojawił sie kolejny gruby projekt Wnętrze Duży plus że auto jest robione indywidualnie, a nie jak większość na jedno kopyto Projekt idzie w dobrym kierunku. Pasuje jeszcze zrobić ściemę szybek i większe felgi z ciemnymi dodatkami. W jaką moc celujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autko robi wrażenie! Szacunek za włożone serce i mody! Wnętrze tylko faktycznie tak jak napisali koledzy, przydały by się foty przedstawiające całokształt aby móc ocenić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Fajnie że w Resie pojawił sie kolejny gruby projekt Jak byś jezdził na spoty cześciej to byś się o tym dowiedział 2 miesiace temu, na żywo, a nie z wątku Forumowego To tak na marginesie :> Furka jeszcze lepiej sie prezentuje w realu niz na fotkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Fajnie że w Resie pojawił sie kolejny gruby projekt Jak byś jezdził na spoty cześciej to byś się o tym dowiedział 2 miesiace temu, na żywo, a nie z wątku Forumowego To tak na marginesie :> Auto widziałem już wcześniej, a tutaj się wypowiedziałem na jego temat To że ostatnio nie mam jak na spoty przyjechać to nie znaczy że nie jestem na bieżąco Dalej masz hak zamontowany ? Bo na zdjęciach do końca nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Dzis z rana probowalem wjechac na podest 18 Rajdu Rzeszowskiego ( za przyzwoleniem stroza z Ratusza w Rzeszowie :> ) i pstryknac pare fotek ....ale Policjant mnie pouczyl i pstryknalem te fote... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Fajny sprzecik wrclaguna duzo jest roboty z zalozeniem tej kierownicy R8 TT do A4 B6 , B7 trzeba cos przerabiac czy ona jest plug&play ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Fajny sprzecik wrclaguna duzo jest roboty z zalozeniem tej kierownicy R8 TT do A4 B6 , B7 trzeba cos przerabiac czy ona jest plug&play ? tu masz wszystko http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_r8tt-t30102.0.html a kiere najtansza masz tu .... http://www.allegro.pl/item707334529.html masz multi czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 co Ci powiem to Ci powiem ale Ci powiem-zaje... avancik :good: za dobrze wykonane zadanie :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 wrclaguna super wielkie dzieki za info !!! a co do multi to jeszcze nie wiem bo nie mam jeszcze auta w ktorym to bede chcal zmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Na szybko foty ... Takiej muzy slucham w aucie :gwizdanie: THE CHEMICAL BROTHERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 no to znalazłem dwie rzeczy, które mi się nie podobają zbytnio 1) przedni zderzak - za bardzo "wybajerzony" 2) chrom nad rejestracją a reszta grejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 kurcze B6 i B7 maja takie fajne wnetrze zwalszcza to z ta kierowniczka i S-linem ( deska wskazniki ilosc miejca w sam raz , nie za duzo nie za malo ) a tak je zje...li w B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi