wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 AUDI A4 B6 S LINE by wrclaguna AKTUALNA MOC 188,4 Km 380,6 Nm -wirus ws silniku by MRMOTORS -tarcze przod 321 mm S6 2-tloczkowe , tyl 255 mm : (wieksze jarzmo i tarcza) -przewody w stalowym oplocie firma GOODRIDGE (komplet ) -plyn hamulcowy DOT 5.1 -stabilizatory przod i tyl RS4 B7 -zawieszenie S LINE (w 2007 obnizone chyba nie pamietam H&R -50 mm ) 2011 gwint SUPERSPORT -wydech od 2.5 TDI koncowki 2.0 TFSI 2007 -BIXENON (czarne srodki) 6000K -XENON w halogenach 6000K -Ledy tyl SONAR -kierunkowskazy boczne dymione -grille BLACK EDITION S LINE -listwy drzwi (dolne) S LINE -dokladka zderzaka MS DESIGN ( zalozone 2006) -zderzak przod S LINE -lotka na klapie S LINE -Dzwignia hamulca ręcznego pokryta skórą -FELGI 19" RS4 235/35/19 TOYO T1-R ( MADE IN JAPAN ) -FELGI 17" 225/45/17 MICHELIN Zimowe -Kierownice Zima ( podgrzewana od A8 2009 ) Lato RS4 2009 :> :> :> -lusterka ( obudowy IN PRO w 2006) ...zmiana 2010 RS4 -Podstopnica , nakladki na pedaly RS4 -LUSTERKA RS4 -START ENGINE wlacznik od RS4 -bluetooth Q , Interfejs iPOD -Wymiana ramion wycieraczek na wersję od S4 Aero Wipers -kamera wsteczna -System Homelink - nadajnik otwierania bramy/garażu -Coming/Leaving Home -S LINE listwy progowe z logiem -FMIC cooler od C CROOSER -listwy aluminium szczotkowane wykonczeniowe srodek (drzwi konsola popieniczki lewarek) S LINE -galka skora aluminium S Line -pakiet chrom listwy relingi -Roleta bagażnika i siatka oddzielająca przedział bagażowy od kabiny -siedzenia elektryczne podgrzewane kubelkowe skora S Line ( tkanina Speed ) -tylna kanapa podgrzewana -navi RNS E MMI 2010 z A3/TTRS ( kilka sztuk w Polsce ) BOSE (TV DVD, zaglowek monitor ) -schowek klimatyzowany ( lodowka ) -zamek schowka -podsufitka czarna S LINE -2x podlokietnik (1x podswietlany skora pikowana) -Pakiet LIGHT LED ( podświetlane kratki nawiewu powietrza , przyciski , drzwi , przestrzeń nad nogami kierowcy i pasażerów przod i tyl , podświetlany podłokietnik przedni ) -Uklad kontroli cisnienia w oponach -Uklad pamieci ustawiania lusterek i fotel -Podgrzewana przednia szyba wraz ze sterownikiem ( koszt szyby .... tylko orginal 3000 PLN ) -Fabryczne webasto -Fabryczny alarm -panel klimatyzacji z B7 z czujnikiem jakosci powietrza i dzialajaca ogrzewana tylna szyba -Bixenon samopoziomujący + spryski -halogeny -ESP, ABS -6x airbag - 4X SZYBY elektryczne -tempomat -elektryczne i podgrzewale lusterka -centralny zamek sterowany z pilota + domykanie szyb z pilota -układ automatycznych świateł z czujnikiem zmierzchu -pełny kolorowy FIS -podparcie odcinka lędźwiowego kręgosłupa, regulowane elektrycznie, dla obu przednich foteli -pakiet oświetlenia srodka -oświetlenie drzwi czerwona z boku , led doł -relingi dachowe -roleta bagażnika -siatka oddzielająca przestrzeń bagażnika z kabiną -pakiet chrom -4 elektryczne szyby -gniazdo 12V w bagażniku -parktronic przod i tył -komputer pokladowy
Kowal Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 fajne rodzinne kombi niezły wypasik w środku. felunek tez mi sie podoba. nie jestem przekonany do dokładek MS. powinieneś dodac fotkę na której widac dobrze całe auto
miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 śliczniutka B6 tylko lepsze fotki prosimy - na tych mało widoczny całokształt
Wąski Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Super dokładnie zrób ładniejsze fotki.Mody
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Piękna sztuka ale... powiedz mi jak mogłeś kupić taką kierę bez multifunkcji ?
Piechol Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 klasa ale koniecznie wstaw jeszcze fotki umożliwiające ocenę "całokształtu" BTW. i na dodatek dobrej muzy słuchasz
ykk Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Widzialem na zywo i jest I widze ze zderzak przedni zmieniles
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 - A propo dokladek zalozone byly w 2006 i nawet nie wiedzielem czy sa ORI !!! - mam dwa zderzaki przednie ....na zime i lato (nie pisalem wczesniej o tym) - z AUSTRII kolega mi przyslal taki zderzak firmy NEODESIGN (lato).... teraz mi sie nie podoba - kierownice w 2008......ale dalem 300 EURO .szkoda ze bez MULTI zdjecia oczywiscie ze zrobie .... i wkleje
Dibo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Fajnie że w Resie pojawił sie kolejny gruby projekt Wnętrze Duży plus że auto jest robione indywidualnie, a nie jak większość na jedno kopyto Projekt idzie w dobrym kierunku. Pasuje jeszcze zrobić ściemę szybek i większe felgi z ciemnymi dodatkami. W jaką moc celujesz ?
KENOiX Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autko robi wrażenie! Szacunek za włożone serce i mody! Wnętrze tylko faktycznie tak jak napisali koledzy, przydały by się foty przedstawiające całokształt aby móc ocenić. Pozdrawiam
slaweq Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Fajnie że w Resie pojawił sie kolejny gruby projekt Jak byś jezdził na spoty cześciej to byś się o tym dowiedział 2 miesiace temu, na żywo, a nie z wątku Forumowego To tak na marginesie :> Furka jeszcze lepiej sie prezentuje w realu niz na fotkach
Dibo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Fajnie że w Resie pojawił sie kolejny gruby projekt Jak byś jezdził na spoty cześciej to byś się o tym dowiedział 2 miesiace temu, na żywo, a nie z wątku Forumowego To tak na marginesie :> Auto widziałem już wcześniej, a tutaj się wypowiedziałem na jego temat To że ostatnio nie mam jak na spoty przyjechać to nie znaczy że nie jestem na bieżąco Dalej masz hak zamontowany ? Bo na zdjęciach do końca nie widać.
wrclaguna Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Dzis z rana probowalem wjechac na podest 18 Rajdu Rzeszowskiego ( za przyzwoleniem stroza z Ratusza w Rzeszowie :> ) i pstryknac pare fotek ....ale Policjant mnie pouczyl i pstryknalem te fote...
turdzi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Fajny sprzecik wrclaguna duzo jest roboty z zalozeniem tej kierownicy R8 TT do A4 B6 , B7 trzeba cos przerabiac czy ona jest plug&play ?
wrclaguna Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Fajny sprzecik wrclaguna duzo jest roboty z zalozeniem tej kierownicy R8 TT do A4 B6 , B7 trzeba cos przerabiac czy ona jest plug&play ? tu masz wszystko http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_r8tt-t30102.0.html a kiere najtansza masz tu .... http://www.allegro.pl/item707334529.html masz multi czy nie ?
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 co Ci powiem to Ci powiem ale Ci powiem-zaje... avancik :good: za dobrze wykonane zadanie :oklaski: :oklaski:
turdzi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 wrclaguna super wielkie dzieki za info !!! a co do multi to jeszcze nie wiem bo nie mam jeszcze auta w ktorym to bede chcal zmieniac
wrclaguna Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Na szybko foty ... Takiej muzy slucham w aucie :gwizdanie: THE CHEMICAL BROTHERS
Piechol Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 no to znalazłem dwie rzeczy, które mi się nie podobają zbytnio 1) przedni zderzak - za bardzo "wybajerzony" 2) chrom nad rejestracją a reszta grejt
turdzi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 kurcze B6 i B7 maja takie fajne wnetrze zwalszcza to z ta kierowniczka i S-linem ( deska wskazniki ilosc miejca w sam raz , nie za duzo nie za malo ) a tak je zje...li w B8
Rekomendowane odpowiedzi