koziol1990 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 widze ze kolega szybko sprzedaje samochod : Link do aukcji. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9623446
skovroon Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 widze ze kolega szybko sprzedaje samochod : Link do aukcji. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9623446 uuu a co to sie stało ?? jakaś pechowa sztuka?
miron78 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Gościu jaka pechowa czytać nie umiesz czekam na a4 allroad 3.0tdi dlatego sprzedaje a fura jest tak jak widać mega fajna bez pytań możliwość udzielenia gwarancji Kolego może się mylę ale w ogłoszeniu nie jest nigdzie napisane, że czekasz na odbiór nowego A4 co jest powodem sprzedania B7 Ja wiem bo rozmawialiśmy na ten temat Ps. Dzięki za kontakt ( wiesz do kogo )
skovroon Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Gościu jaka pechowa czytać nie umiesz czekam na a4 allroad 3.0tdi dlatego sprzedaje a fura jest tak jak widać mega fajna bez pytań możliwość udzielenia gwarancji "Gościu" to chyba jestem ślepy, bo ani w tym wątku ani w ogłoszeniu nie ma ani słowa o tym ze powodem sprzedazy B7 jest kupno allroada..dlatego nie gorączkuj sie tylko popraw treść ogłoszenia :wink4:
koziol1990 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 a tak pyzatym drogo sobie cenisz za takie auto. za 24 tyś euro to można sprowadzić auto takie samo nawet pare widziałem z recaro i przebiegiem niskim. nikt w PL ci nie kupi tego auta za taka cenę
miron78 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 a tak pyzatym drogo sobie cenisz za takie auto. za 24 tyś euro to można sprowadzić auto takie samo nawet pare widziałem z recaro i przebiegiem niskim. nikt w PL ci nie kupi tego auta za taka cenę nie mów za kogoś - auto jest warte tyle ile za nie zapłaci kupujący - a są tacy którzy chcą kupić auto w PL i mają na tyle kasy, że wolą zapłacić więcej a mieć pewne, na wypasie które zarejestrują w 1 dzień. Nie jest to pierwsze i nie ostatnie pozornie drogie auto ( które wydawałoby się będzie problemem ze sprzedaniem w dobrej cenie ) Moje B6 (sprzedane jest kolejnym przykładem ) było droższe o 5 tyś zł od najdroższego B6 na allegro, dodatkowo miało 200tyś km gdzie w pozostałych ( tych najdroższych ) przebieg nie przekraczał 100tyś km Sam usłyszałem na forum od niejednej osoby, że w tej cenie nie sprzedam ( dobrze, że nie dawali sobie ręki obciąć za to co mówią - bo teraz by bez rąk chodzili ) sorki za OT.[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 21:21_________________________________________________pamiętaj, że sprowadzając autko za 100 tyś zł masz opłat na ponad 20 tyś zł
OLO_GDA Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 miron dobrze mówi. wszyscy patrza na mobile i juz wiedza co i za ile mozna kupic. tylko dziwne ze tyle ludzi zakłada tu tematy jak kupuje samochod i szuka egzemplarza po pół roku. ja szukałem jeszcze dłużej i naprawde to nie tak ze jak jest kilka tanich ofert na mobile to zaraz wszystko jest takie cacy. no i nie kazdy lubi biegac po urzedach, kłócić sie z celnikami - bo 20tys to oplat to bedzie jak sie wykłócisz. a jak trafisz na durnia to takie auto stoi pewnie w erotaxie ze 130tys... przynajmniej w tym ktore oni biora do akcyzy ;] takze cena wcale nie jest powiedziane ze bedzie mial klopot ze sprzedaza...
Rekomendowane odpowiedzi