vdm Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ogólnie to widze że sporo osób ma problem z tym udogodnieniem jakim jest klimatronik w A4 B5. Mój problem polega na tym, że ustawiając konkretną temp. np. 20 C to przez chwile czuje nawiew chłodnego powietrza po czym atak klimatu z afryki :redface: . wstukałem kody klimatronika i wyskakuje mi 5 błędów (nie mówiąc że po odpaleniu audiczki mryga mi około minutki wyświetlacz) 08.3 potencjometr silnika klapy regulacji temperatury, czasem przerwa 11.3 potencjometr silnika klapy centralnej , czasem przerwa 11.5 klapa centralna, ciągła blokada, 13.5 Klapa nogi/odszraniacz, ciągła blokada 15.5 Klapa powietrza, ciągla blokada Pytanie do poinformowanych : Czy można to zrobić samemu? Jaki miejwięcej będzie koszt naprawy? I czy sumka ok 1000 zł jaką mi krzyknął serwis nie jest przesadą? Proszę o pomoc bo gorące dni nadchodzą a na saune to się wybieram żadko :confused: Dzięki i pozdrawiam
Gość Iceman Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Nastepnym razem poszukaj na forum ( szukaj ) a tu masz opisane co zrobic http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=67481
Rekomendowane odpowiedzi