yooo25 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam w moim nowym nabytku trzęsło lekko budą. Zakupiłem 2 nowe poduszki pod silnik, wymieniłem i nic to nie zmieniło. Co najlepsze silnik mało wibruje a cała buda drga n Co może być przyczyną ? , auto normalnie śmiga, biegi wchodzą, sprzęgło łapie tak lekko od góry ale się nie ślizga. Czyżby objaw kola dwu masowego ;| Auto jak stoi na luzie nic nie puka stuka itp itd Proszę o jakąś radę.
moro99 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 u mnie trzeslo buda na wolnych obrotach. wymienilem 4 swiece i jak reka odjal. stoi rowniutko jakby siedziala v6 w nim
yooo25 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 juz sobie z tym poradziłem koło dwumasowe było do wymiany
sołtys85 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Pochwal sie jak wyszlo Cię cenowo i ogólne spostrzeżenia o ile to nie tajemnica?
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Przewaznie komplety sprzeglo + dwumas ok 1500-1800zl zalezy gdzie i jakiej firmy
sołtys85 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Przewaznie komplety sprzeglo + dwumas ok 1500-1800zl zalezy gdzie i jakiej firmy Tak szacunkowo to wiem ale ciekaw jestem ile to w praktyce wychodzi i jakie sa najczesciej nieprzewidziane wydatki. Interesuje mnie np. jaki był stary dwumas i moze widać dlaczego padł albo jakieś inne trafne spostrzeżenia...
Rekomendowane odpowiedzi