Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Czy słyszał ktoś o wahaczach "neckermann" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy poprawnie wpisałem w temacie nazwę tych wahaczy :mysli:

Raczej nie ale wymowa jest zbliżona do prawidłowej . Wiem że są podobno produkcji niemieckiej .

Nic nie mogę znaleźć na ich temat na necie . Za tydzień jestem umówiony na wymianę i koleś je proponuje.

Zamierzałem założyć MS ale on o takich nie słyszał :gwizdanie:

I proponuje cuś takiego za jedyne 680 zł w komplecie nowe śruby .

Prawidłowa nazwa to : neckermann :wink4:

Opublikowano

na forum byl ""test i opinia wachaczy master sport on line "", tak właśnie temat sie nazywał .Podejrzewam , że to są te MS, a o tych co piszesz nie słyszałem .

Opublikowano

na forum byl ""test i opinia wahaczy master sport on line "", tak właśnie temat sie nazywał .

Tak tak wiem czytałem . Chodzi mi o te co napisałem "decerman " .[br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 21:42_________________________________________________Prawidłowa nazwa to : neckermann :wink4:
Opublikowano

neckermann to biuro podróży, a o wahaczach takich to nie słyszałem koleś się pomylił. W takiej cenie to będą MS-y

Opublikowano

neckermann to biuro podróży, a o wahaczach takich to nie słyszałem koleś się pomylił. W takiej cenie to będą MS-y

Nikt się nie pomylił :no:

Dzisiaj założyłem + cztery amory kebaya + zbieżność = 2400 ;(

No jeszcze olej ,filtr ,uszczelka pod klawiaturę w tej cenie . Robocizna 300 zł

Opublikowano

Neckermann? Jak są z tego samego materiału co ciuch w katalogu to odradzam :polew:

Zresztą odradzam wszelkie egzotyczne i podejrzane marki - już lepiej skompletować używane ori w przyzwoitym stanie - polata dłużej niż nowe wynalazki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...