zaba84 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Siema... Pojawil mi sie taki problem i nie mam pojecia o co chodzi. Wiec tak kilka dni temu rozwalilo mi sie smoglo od wiska i zrobilo dziure w chlodnicy, zlokalizowalem ze jest peknieta 1 poprzena rurka w chlodnicy, zagielem ja i zakleilem i trzyma, sigla nie moglem dostac odrazu wiec 2 dni jezdzilem bez smigla od wiska i silnik normalnie trzymal 90 stopni az nagle wczoraj temperatura zaczela rosnac do niecalych 100stopni poczym sama spadala spowrotem do 90. Dzis zalozylem smiglo do wiska odpalilem silnik i czekalem az sie nagrzeje, nagrzal sie do 90 stopni i po jakis 5 min temperatura zaczela rosnac znow prawwie do 100 poczym znow sama spadla do 90... O co tu chodzi? Mial ktos cos takiego u siebie??
Radziu Audi A4 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Sprawdź czy termostat daje na duży obieg, a jeśli daje to po jakim czasie. Nie powinien Ci skakać powyzej 89 stopni. Cały czas powinien trzymać 89 i otwierać na duży obieg. Ja bym stawiał na termostat.
zaba84 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Sprawdź czy termostat daje na duży obieg, a jeśli daje to po jakim czasie. Nie powinien Ci skakać powyzej 89 stopni. Cały czas powinien trzymać 89 i otwierać na duży obieg. Ja bym stawiał na termostat. A jak to sprawdzic.. kurcze wszytsko bylo ok az do wwczoraj..
Rekomendowane odpowiedzi