Szybki_i_wsciekly Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam! Od jakiegoś tygodnia posiadam Audi A4 (B7) rocznik 2007 i mam problem z lusterkami elektrycznymi, a konkretnie nie wiem jak je ustawić gdyż nie ma do tego standardowych przycisków Manual dostarczony do autka nie spełnia zadania gdyż w nim przyciski do kontroli lusterek znajdują się (nadmienię że auto nie jest z Polski tylko sprowadzone z Francji) tak jest w instrukcjach: a u mnie nie jest tak (chodzi o to że nie mogę znaleźć tych przycisków): Bardzo bym prosił o informacje jak można regulować ustawienie lusterek w tym modelu
ykk Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To duze to joystick.. Grales kiedys na komputerze joystickiem..? a w prawo czy lewo to ustawiasz ktore lusterko Te zdjecia z instrukcji to z modelu B5..
mily Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 No masz manuala od B5 a twój nie jest B5. Jak chcesz wyregulować lewe lusterko to obracasz gałkę w lewo i jak dżojstikiem kręcisz na boki w górę i w dół, lusterko powinno Ci się przesuwać. Aha chyba musi być zapłon włączyony.
letallec Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 :mysli: Przekręcasz pokrętło widoczne na ostatnim zdjęciu w prawo lub lewo( w zalezniosci od strony po ktorej jest ustawiane lusterko) i regulujesz jak joystickiem.
Szybki_i_wsciekly Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzięki pokminię nad tym! Wiecie to moja pierwsza Audica i nie chciałem czegoś na początku zepsuć! A w gry na joysticku grałem nie raz ! Dzięki za pomoc!
Cuber Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Szybki, wpadnij na spota do Galerii Kazimierz co Niedziele o godzinie 18-stej, parking dach to sie dowiesz wielu ciekawych rzeczy zamykam
Rekomendowane odpowiedzi