Siwy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 http://moto.onet.pl/1570678,1,co-zwieksza-spalanie,artykul.html?node=23 Ciekawe jak to sie ma w rzeczywistosci???
fayera Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ja myślę,ze to troche powiedziane na wyrost,w końcu gość od klimy to powiedział,no i musiał jakoś klimę wystawić na piedestał.Wiele czynników się na to składa,a on pewnie wziął pod uwagę wszystkie za klimy i wszystkie nie otwartych okien... cytat: Ja tam jeżdżę z opuszczonymi w opur szybkami niech się frajerstwo patrzy ~HHH dzisiaj, 09:53 jak się buja BM-eczką kozak muzę też mam na kozak odkręconom!
majkel_majki Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Te komentarze pod różnymi artykułami motoonetu czy interii to taki śmietnik, że aż przykro czytać banda baranów z kompleksami obrzuca się mięsem bo czują się anonimowi. A co do zużycia paliwa to sądzę, że przy normalnym patrzeniu na sprawę klima jednak jest bardziej paliwożerna, jeżdżąc w mieście można opuścić szyby w dół i opór aerodynamiczny przy prędkośćiach miejskich jest znikomy. Nie wyobrażam sobie takiej jazdy przy prędkościach powyżej np. 130 kmh przez dłuższy czas, pomijając rzeczywiście generowane wtedy opory to hałas nie do wytrzymania.
Rekomendowane odpowiedzi