mrog Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Jakis czas temu zauważyłem, że mam za dużo płynu hamulcowego było ok. 0,5 cm powyżej max. Dzisiaj patrze a tam jeszcze więcej prawie pod korek :eek: Napiszcie co jest grane?
Gość spedyt Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Może jest już stary i się pieni
mrog Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Płyn sie nie pieni, ma 2 lata (tak wynika z książki serwisowej) ja nie wymieniałem tylko Helmut.
DieselPower Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A dobrze ci Autko chamuje????? Czy czujesz ze słabiej???
yater1 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ...chamuje????? ... UPSS :biggrin: Dwa lata? chyba czas na wymianę?
DieselPower Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 poprawilem... ;p;p;p Nie musicie na mnie najezdzac odrazu heheheh
mrog Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A dobrze ci Autko chamuje????? Czy czujesz ze słabiej??? Hamuje tak jak hamowało Dwa lata? chyba czas na wymianę? Co dwa lata wymiana? no to wymienię. A o ile może sie podnies poziom płynu po ostrej jeździe nie oszczędzając hamulcy oczywiście, czy nie powinien w ogóle sie pdnieść?
lmatys Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A o ile może sie podnies poziom płynu po ostrej jeździe nie oszczędzając hamulcy oczywiście, czy nie powinien w ogóle sie pdnieść? z tego co slyszalem, wogole nie powinien reagowac...chyba ze zahamujesz 5 razy od 200-0km/h...wtedy moze spasc...jak sie skoncza klocki hamulcowe ;-)
Gość spedyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Co dwa lata wymiana? Zalecana
Rekomendowane odpowiedzi