edi_nt Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Koledzy mam radio Blaupunkt w aucie. Kupiłem Symhony i chciałem zobaczyć czy działa. Potem założyłem spowrotem stare radio i przestało się włączać i wyłączać po kluczyku. Muszę to robić ręcznie. Poza tym wyłącza się samo podczas jazdy co jakiś czas. Miał ktoś taki przypadek??
mily Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jaki to jest Blaupunkt?? Czy mogłeś włączyć to radio gdy kluczyk był wyjęty ze stacyjki?? Najprawdopodobniej nie dochodzi Ci napięcie na kalbu z funkcji ACC czyli ze stacyjki.
edi_nt Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jaki to jest Blaupunkt?? Czy mogłeś włączyć to radio gdy kluczyk był wyjęty ze stacyjki?? Najprawdopodobniej nie dochodzi Ci napięcie na kalbu z funkcji ACC czyli ze stacyjki. Radio mogę włączać i wyłączać czy kluczyk jest w stacyjce czy go nie ma... Radio to Blaupunkt Los Angeles MP72
mily Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Uważam że coś Ci nie łączy w kostce. Może któraś wsuwka Ci się z kostki wysunęła, trzeba by było dokładnie obejrzeć połączenia, posprawdzać miernikiem napięcia.
Rekomendowane odpowiedzi