Peterka Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam, myślę o sprzedaży swojego nowego zawieszenie w celu przesiadki na gwint i tu moje pytanie z prośbą o wycenę bądź co bądź używanego zawieszenia... Zestaw do Audi A4 B5 Sedan Quattro kupowane dla silnika 2.6 ale jak wiadomo montażowo pasuje do innych wersji. Komplet amortyzatorów Bilstein B8 sport - utwardzane obniżane Komplet sprężyn Eibach Pro Kit - 30mm Wszystko kupowane nowe z gwarancją jakieś 3 miesiące temu. Od momentu założenia auto zrobiło na tym jakieś 5 tys km, więc praktycznie nowe. Na zestawik jest faktura na 2900 PLN. Jaką cenę byście wystawili używanego?? pozdrawiam
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 daj ogłoszenie w odpowiednim dziale [br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 08:14_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam-b14.0/
Armi Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Kolega pyta o wycenę, a nie o radę gdzie ma umieścić ogłoszenie o sprzedaży. Myślę, że za 2650 mógłbyś próbować wystawić.
tanidran Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 za 2300 sprobuj,ale i tak marne szanse.kto kupuje uzywane zawieszenie???
Peterka Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Koledzy dzięki za wypowiedzi. Myślę, że 5 tys kilometrów to nie za wiele...Temat można zamknąć i usunąć.
Rekomendowane odpowiedzi