loker23 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 a jak mi wogole zarowka po otwarciu ktorychkolwiek drzwi wogole nie swieci to co mam zrobic???????????
lewy_jelcz Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 może sprawdzić połączenia krańcówek z modułem komfortu albo każda wyciągać, czyścić i patrzeć czy działa. Na 100% złączki gdzieś nie stykają. Taki minus naszych aut, że co chwile jakieś pierdoły się pojawiają. Ja teraz cokolwiek robię przy samochodzie tzn. coś rozkręcam, to psikam elektrosolem profilaktycznie.
loker23 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 a gdzie te koncowki sie znajduja?? gdzie ten modul komfortu?? moze jakies zdjecia ktos wrzuci?? bardzo bym chcial to zrobic i miec te swiatelka
lewy_jelcz Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 krańcówki a nie końcówki. W przednich drzwiach są w zamku także ściągasz boczek drzwi, szybka do góry, i albo odginasz cięgna w zamku albo odkręcasz zamek. Jest to jeden czujnik do którego ida kable także jak ściągniesz boczek to zobaczysz. Odczep jeszcze tę kostkę w drzwiach przy samej krańcówce i psikać czyms na styki
loker23 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ale chwila!! swiatlo ogolnie mi dziala! z tym ze tylko wtedy kiedy wyciagne ze stacyjki kluczyk...a wydaje mi sie ze powinno dzialac po otwarciu drzwi tak?? a jak to nie pomoze??to co zrobic???
Rekomendowane odpowiedzi