Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Mechanizm podnoszenia szyby pasażera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy!!! :hi:

Mam pytanko czy mechanizm podnoszenia szyby w A4 B6 jest taki sam jak w B7??? bo w moim strzeliła mi linka i na allegro znalazłem ale piszą ze to od wersji z 2005 roku,

Link o którym pisze:

http://moto.allegro.pl/item717669369_audi_a4_2005r_szyba_drzwi_prawa_ramka_podnosnik.html

A tu drugi oryginalny do mojej furki ale droższy

http://moto.allegro.pl/item719075815_audi_a4_czesci_ramka_drzwi_z_szyba.html

Doradzcie który kupić. ten ori czy ten od B7??

Pozdro, czekam na pomoc

Opublikowano

taki sam... tylko w B7 niektóre aluminiowe elementy są zastąpione plastikowymi :kox:

do siebie wstawiałem więc dodam jeszcze że jakby sprzedawca się pomylił i przysłał na inną stronę niż chcesz to linka jest uniwersalna... prawa i lewa są identyczne... oczywiście zmieniasz samą linkę - bez prowadnic...[br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 17:11_________________________________________________ja kupiłem za 95zł... więc może szukaj dalej albo poszukaj na forum kolegi który te linki dorabia - bo był taki...

Opublikowano

kurde potrzebuje to na juz bo pod koniec tygodnia wyjeżdzam do UK a tam strona pasażera musi działać. czyli linka jest uniwersalna? to pasi bo ja juz chciałem kupić wszystko razem z szybą tak zdesperowany jestem bo mi na czasie zależy :kox:

Dzięki to szukam jeszcze dalej. gdyby ktoś coś znalazł to prosze o link.

Pozdro[br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 17:22_________________________________________________Co mówicie na to koledzy?? http://moto.allegro.pl/item719097990_audi_a4_8e0_ramka_prawy_przod_szyba.html styknie czy to jakaś lipa bo coś za tanio chyba :mysli: ale jeśli jest ok! to się kalkuluje kupić bo te w linku wyżej są o wiele droższe :disgust:

Jakaś porada ziomale?? :rolleyes:

Opublikowano

cena dziwna ale jeśli linka nie postrzępiona to reszta Cie niewiele interesuje...

Opublikowano

Ja dziś kupiłem nowy oryginał 200 zł :)

Opublikowano

Ja dziś kupiłem nowy oryginał 200 zł :)

no z Twoimi rabatami :gwizdanie:

Opublikowano

No wiec jestem po wymianie, zajęło mi to dobrą godzinke bo musiałem wyciągnąć całą ramke drzwi ale wszystko poszło bezproblemowo.

Kupiłem wszystko za tą dziwną cene czyli 90 zł :decayed: i tym samym mam teraz szybe z ramką z drzwi pasażera do sprzedania :naughty: tak więc jak ktoś potrzebuje to oddam za grosze, szyba z roku 2002 jakby co.

Pozdrawiam i dzięki za porady

Opublikowano

nieźle Ci to poszło... ja za pierwszym razem to 3 godziny we dwóch - tylko że ostrożnie żeby niczego nie schrzanić... no i samą linkę robiliśmy a z tym troche wiecej zabawy