rangiz9 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam Mam taki problem. Otoz jak jade samochodem i zmieniam bieg cos uderza, wali o podloge. Podobnie jest jak samochod jest na luzie. Sprawdzalem tlumik i jest nie ma widac zeby to on robil. Macie jakies pomysly co to moze byc
antonio Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 przejrzałeś dokładnie czy nie wadzi gdzieś o tunel??
taktuś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Skoro jeździ, skręca, rusza a wciąż stuka to najsampierw wjechałbym na podnośnik i sprawdził bardzo dokładnie: - cały układ wydechowy - płyty osłonowe pod silnikiem gdy to nie pomoże, to w dalszym ciągu na podnośniku: - odpalić silnik, zapiąć jedynkę i nasłuchiwać i patrzeć...
sardo Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Miałem podobny objaw i okazał się tłumik na wygięciu nad osią
Gość Michał Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Wskakuj tą furą na podnosnik i sprawdzaj w którym miejscu stuka, moze być plecionka a może być któryś z wieszaków uwalony
Gość Malew27 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Usiadz w samochodzie a druga osoba na wlaczonym silniku niech nacisnie lekko srubokrentem albo jakims kluczem na plecionke i zobacz czy drgania ustana...U mnie tak właśnie jest i jutro umówiłem sie na wymiane...
breed Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 tez to mialem pare dni temu.... srodkowy tlumik 1 warstwa blachy zgnila i pekla i walila podczas zapalania po dziurach itp podczas hamowania. skrecilem narazie drutem a po zimie bede musial wymienic boprzegladu nie przejdzie
Reggi Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Sprawdź poduszki pod silnikiem i skrzynią
Rekomendowane odpowiedzi