Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Dziwne brzęczenie po włączeniu zapłonu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś stało sie coś dziwnego, sprawdzałem sobie bezpieczniki, po wszystkim włączyłem zapłon, gdy kontrolki zaczęły gasnąć spod maski zaczęło coś brzęczeć. Podejrzewam, że brzęczy to: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ded5620403dfa278.html

Jakby zdjęcie nie działało, to brzeczy chyba to urządzenie które jest bezpośrednio za alternatorem.

Opublikowano

masz na myśli filtr paliwa bo to on jest na zdjęciu

Opublikowano

Myślę że to z niego dochodzi brzęczenie, a przynajmniej z jego okolic.

Opublikowano

podspodem jest taki cycek sprawdz czy sie nie poluzował

Opublikowano

Pojechałem do sklepu i jak wróciłem już nic nie brzęczy. Ale to było takie elektryczne brzęczenie, silnik był wyłączony tylko zapłon włączony.

Opublikowano

z pompy wtryskowej na 100%[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 20:11_________________________________________________to takie tzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyt jest zaraz po przekręceniu stacyjki

Opublikowano

z pompy wtryskowej na 100%[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 20:11_________________________________________________to takie tzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyt jest zaraz po przekręceniu stacyjki

Dokładnie coś takiego, tylkozaczyna sie w pare sekund po przekręceniu kluczyka. Czy to zwiastuje jej koniec?

Opublikowano

Dokładnie coś takiego, tylkozaczyna sie w pare sekund po przekręceniu kluczyka. Czy to zwiastuje jej koniec?

Raczej normalne jej działanie ;)