Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Niezla ściema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:shocked: ja pierdykam, żenada

a w ogłoszeniu wszystko cacy miał gość napisane

Opublikowano

:shocked:

Najlepsze jest zdjęcie spawów.

W sumie gdybym teraz kupował samochód to 50 czy 100 zł za taką inspekcję mógłbym zapłacić.

Opublikowano

Inspekcja inspekcji nie równa, będąc na giełdzie w Gliwicach widziałem jak "macher" sprawdzał VW VAG-iem auto klientom którzy chcieli go kupić, jego odpowiedź była że wszystko ok, wszystkie systemy są ok i nie ma błędów.

Stojąc obok zaciekawiony tą inspekcją nic sie nie odzywałem, ale gość nawet sie nie skomunikował z autem,

ale co sie będę odzywał jeszcze w mordę dostanę ( kiedyś za podobną uwagę dostałbym w trąbę)

Podobnych przypadków znam kilka i tylko ręce rozkładać i lać po ryju.

Są fachowcy którzy sie znają na rzeczy ale i są pozerzy. Uważać trzeba zawsze i wszędzie a przy zakupie

trzeba schować emocje i podniecenie a zachować logike i trzeźwość umysłu :)

Opublikowano

Ogólnie dziwi mnie fakt jak można zapuścić tak auto! Mój brat ma tico, prawie w ogóle o niego nie dba a i tak jest w lepszym stanie jak ten mercedes, ma wszystko sprawne i opony nowe - chodzi mi tu o to, że jeździ autem takim na jakiego jego w tym momencie stać.

Odpowiedzią na moje zastanowienia jest fakt, że ktoś porywa się do kupna drogiego, dobrze wyglądającego auta, bo chce się wyróżniać, ale w ogóle nie stać go na utrzymanie w należytym stanie auta! Do tego mercedesa dać nowe opony ( ~ 1600,00 zł), wyprać wnętrze auta i wyczyścić skórę (~ 400,00 zł), nowe dywaniki (~ 400,00 zł ), nowy lakier na całym aucie i poprawki lakiernicze + drobne części (~ 6000,00 zł ), naprawa silnika; skrzyni; nowe sprzęgło ( ~ 4500,00 zł ) wszystko liczę tak na szybko w sumie wyszło by 12900,00 zł jest to ogromna kwota.

Zaniedbać tak bardzo samochód i chcieć za niego 34800,00 zł to ma się w głowie "kiszkę" jednak znajdzie się omotany kupujący którego sprzedawca tak oczaruje kupi to auto myśląc, że dołoży 2000,00 zł i będzie miał igłę.

Jednak jest tak wiele osób które za wszelką cenę chcą mieć samochód z "górnej półki" że wydadzą na niego ostatnie pieniądze i potem nie mają na naprawy, kosmetykę itp.

Ostatnio będąc w salonie KIA z ojcem oglądaliśmy nową kie sportage, sprzedawca powiedział nam że przed chwilą był też oglądający kie , ale powiedział że niby może jest to dobre auto, ale znaczek to psuje:/ to prawda może nie wygląda na ulicy jak Q7 itp, ale kosztuje 98500,00 zł ( diesel, 150 KM, 4X4, skóra, podgrz. fotele, 4x elektryczne szyby, 2 strefowa klimatyzacja, szyberdach). A oglądając wcześniej Q5 z 2.0 TDI 170 KM za 160000,00zł ojciec bardzo zaciekawił się kią.

Opublikowano

Inspekcja inspekcji nie równa, będąc na giełdzie w Gliwicach widziałem jak "macher" sprawdzał VW VAG-iem auto klientom którzy chcieli go kupić, jego odpowiedź była że wszystko ok, wszystkie systemy są ok i nie ma błędów.

Stojąc obok zaciekawiony tą inspekcją nic sie nie odzywałem, ale gość nawet sie nie skomunikował z autem,

ale co sie będę odzywał jeszcze w mordę dostanę ( kiedyś za podobną uwagę dostałbym w trąbę)

Podobnych przypadków znam kilka i tylko ręce rozkładać i lać po ryju.

Są fachowcy którzy sie znają na rzeczy ale i są pozerzy. Uważać trzeba zawsze i wszędzie a przy zakupie

trzeba schować emocje i podniecenie a zachować logike i trzeźwość umysłu :)

mialem podobna akcje w Niemczech,jak mi sie auto popsulo,powiedzieli,z\e najpierw musza podlaczyc komputer,zeby sprawdzic co i jak,wiec poszedlem za nimi i podpieli kompa,ale szukali gdzie indziej,niz powinni,nawet silnika nie odpalili,zeby zobaczyc,czy po wykasowaniu sie cos pojawia-nic,jak im o tym powiedzialem,stwierdzili,ze nie maja teraz czasu,zeby to naprawic,a ostatnim razem ,jak mieli taki przypadek,to ze trzy dni im zajelo samo namierzenie problemu-wiedzieli,ze mi zalezy na czasie i wymyslili historyjke....