Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy jazda raz na LPG raz na benzynie szkodzi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W maju zagazowałem 3.0 v6 i jak na razie jazda bezproblemowa. Fakt, że instalacja musi być założona w dobrym zakładzie. Ja różnicę między PB a LPG widzę tylko przy kasie na stacji paliw.

Opublikowano

dobra instalacja sekwencyjna i fachowy montaz i o nic nie musisz sie martwic :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

golfik-ol ile Ci pali gazu??

Ja też się dołączam do tego pytania bo nie ma sensu zakładać nowego tematu :gwizdanie:

Ile Ci pali gazu w 3.0 V6 Q 220KM, przy spokojnej jeździe i dynamicznej, gł. interesuje mnie miasto bo na trasy rzadko śmigam :?:

Opublikowano

4 lata jezdzilem na lpg niby wszystko ok ale czas przesiasc sie na klekota. I nie wierze jak ktos mowi ze nie ma zadnej roznicy miedzy jazda na pb a lpg

Opublikowano

bo nie ma różnicy :> dobry reduktor co wyrobi max obrotów, dobre wtryski, dobre mapowanie i nie poczujesz, że jedziesz na lpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

różnica była i będzie wcześniej czy później :)

dowodem mogą być kreski miedzy np. dwoma adr-ami nigdy ten z lpg nie objechał tego bez lpg :)

Opublikowano

nie oszczedzaj na instalacji ja mialem z polecennia warsztat niestety partacze nie ustawili mieszanki i byla za uboga

skutek :

uszczelniacze zaworow do wymiany i jeszcze powiedzieli ze to moja wina bo nie przyjechalem do nich dopiero jak mi wyzucilo blad

oszczednosci na pewno d :good:uze

Opublikowano

różnica była i będzie wcześniej czy później :)

dowodem mogą być kreski miedzy np. dwoma adr-ami nigdy ten z lpg nie objechał tego bez lpg :)

Jeśli kogoś to "kręci" to fakt jest niezaprzeczalny, jak również, że oszczędnośc na LPG jest bardzo duża-ceny PB ostatnio poszły w górę, a gaz ok. 2,2-2,3 pln/ltr-jak w każdą zimę. ciekawe co będzie jako przyjdzie wiosna :)