ikceduh Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Panowie pomocy, znowu powtarzam to pytanie bo nie znalazłem na nie odpowiedzi. Gdzie jest sterownik oświetlenia środka? Po włączeniu zapłonu lampki mają zgasnąć a u mnie dalej świecą :-(((( Sprawdzałem włączniki w drzwiach i są oki. Jedno co zostało to sterownik tego patentu. Dla ułatwienia to lampki gasną po około 5 minutach ale jak wsadze kluczyk to świecą się nawet jak silnik pracuje, zgasną dopiero 5 min po wyjęciu kluczyka czyli działa samo zabezpieczenie że by akumlator nie padł a nie działa wygaszanie czasowe. GDZIE SZUKAć TEGO STEROWNIKA I JAK JEST OZNACZONY???
wit.s Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Pompka centralnego zamka. Szukaj wszystkich wątków w tym temacie. Poza tym kolega kapsel z Tych z pewnością może Ci to naprawic (w końcu tak daleko nie masz :biggrin: )
Cuber Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 a może lampke srodkową ( w podsufitce )masz ustawioną by swieciła cały czas......
ikceduh Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udało się działa Wystarczył cudowny WD-40 na styki w pompce i jest miodzio.. Dzięki wszystkim za pomoc[/b]
adamq Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 To dobrze, że wszystko ok. Skoro wszystko jest w porządku - zamykam....
Rekomendowane odpowiedzi