Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] RNS-E - jaki serwis do montażu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam zamiar wsadzic do siebie navigacje RNS-E mozecie polecic zaklad gdzie moge to zrobic i jaka cena :?:

Opublikowano

Przede wszystkim to dobrze było by gdybyśmy wiedzieli skąd jesteś bo ktoś może polecić Ci zakład a okaże się, że to jest np. po drugiej stronie Polski. :naughty:

P.S. Może sam byś sobie z tym poradził. Tutaj jest ściąga opracowana przez alvaro :good:

http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html

Opublikowano
  • Autor

jestem z piotrkowa trybunalskiego 45 km od łodzi. sam za to sie nie będę brał nie mogę sobie pozwolić żeby auto stało a jak ja bym sie za to zabrał to juz nie wiem ile by mi zeszło :gwizdanie:

Opublikowano

Jeśli jesteś w stanie przejechać ponad 200 kilosów po to aby ktoś Ci to zrobił to zapraszam w moje okolice. Mam tutaj zaprzyjaźniony zakład CAR AUDIO i chętnie Ci pomogą. :wink4:

A gdybyś czegoś szukał u siebie to uderzaj w firmy obsługujące CarAudio. Takie zespoły zrobią to tak jak należy i myślę, że znajdziesz coś w swojej okolicy. Dla pewności możesz wydrukować im instrukcję z linka, którego podałem Ci wyżej. :naughty:

P.S. Kupiłeś już sprzęt?

Opublikowano
  • Autor

własnie nie kupiłem bo slyszałem ze sa firmy ktore posiadaja wszystkie potrzebne rzeczy, ciebie nic nie interesuje tylko płacisz za koncowy efekt.

Opublikowano

Ale płacisz o wiele więcej niż gdybyś sobie sam wszystko zorganizował. Jak nie chcesz już tego sam zakładać to przynajmniej zrób zakupy. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

moze i masz racje ale jest tez ryzyko ze kupisz uszkodzone a tacy co sie zajmuja navi daja jeszcze gwarancje

przejade sie u siebie i popytam ile i czy to robia. slyszałem na forum ze jest jakis facet w krakowie co dobrze robi

Opublikowano

Są oferty na allegro ;)

Opublikowano

moze i masz racje ale jest tez ryzyko ze kupisz uszkodzone a tacy co sie zajmuja navi daja jeszcze gwarancje

przejade sie u siebie i popytam ile i czy to robia. slyszałem na forum ze jest jakis facet w krakowie co dobrze robi

Jak kupisz nowy sprzęt gdzieś w sklepie internetowym czy innym też masz gwarancję. :) A na robociznę też takową powinieneś dostać więc szukaj oszczędności w zakupie bo RNSE to spory wydatek składając wszystko do kupy. :good:

Opublikowano
  • Autor

wczoraj napisałem do goscia na allegro bo były wystawione całe zestawy cena 2400 ale z blutaczem i czyms tam jeszcze . zobaczymy co odpisze .

Opublikowano

polecam gościa z Bydgoszczy, już kilka osób od niego kupiło razem z montażem nawet Adas i jest mega zadowolony :)

Opublikowano

Również polecam Bydgoszcz a dokładniej firmę EURO CAR AUDIO. Oni mi zakładali RNS i jestem zadowolony i gwarancja pisemna na 2 lata na RNS :naughty:

Opublikowano

Również polecam Bydgoszcz a dokładniej firmę EURO CAR AUDIO. Oni mi zakładali RNS i jestem zadowolony i gwarancja pisemna na 2 lata na RNS :naughty:

A jak to wychodzi cenowo przy opcji : wstawiam auto i wyjezdzam z RNSem??

Opublikowano

chyba właśnie o tą firmę mi chodziło :)

Opublikowano

Może byśmy jakąś zniżkę zorganizowali MAJKI? :naughty: Ja też będę coś robił ale szukałem tu w Naszej okolicy. :gwizdanie: Bydgoszcz trochę dalekooo.... :disgust:

Opublikowano

Może byśmy jakąś zniżkę zorganizowali MAJKI? :naughty: Ja też będę coś robił ale szukałem tu w Naszej okolicy. :gwizdanie: Bydgoszcz trochę dalekooo.... :disgust:

No ja sie kiedys do tego przymierzałem ale chciałem własnie z opcją że wjezdzam autem bez navi i wyjezdzam z navi bo nie mam zielonego pojecia o tym, ale nie bardzo na śląsku znalazłem taką firme co by to robiła od A do Z, znalazlem na szybko taką aukcje http://allegro.pl/item723926638_audi_a4_rns_e_nawigacja_pl_menu_bydgoszcz.html

Tylko zastanawia mnie jedno czy w tej cenie jest też panel klimatronica ten dolny??

Pewnie u "Skalika" by takie coś zrobili ale cena x 2 bo oni tam mają chore ceny...

Opublikowano

Cztery stówki na dzień dobry plus - aby navi była nowa "( przy doplacie 400zł mozliwosć zamontowania nawigacji fabrycznie nowej )"...

Próbowałem się tam dodzwonić ale na razie nieskutecznie... abonent czasowo niedostępny...

Opublikowano
  • Autor

to widze ze jak narazie to lipa gosciu z allegro nie odpisal :confused4: